Tu reuşeşti să găseşti pisica în marea de Moş Crăciuni?

Mădălina Gănescu
de - acum 10 luni în Cultura

Cât de greu este să găseşti o oaie ascunsă într-o mulţime de Moş Crăciuni, o pisică într-o baie de bufniţe sau un urs panda într-o adunare de oameni de zăpadă? Provocarea zilei vine de la Dudás.

Artistul ungur Gergely Dudás, care foloseşte numele Dudolf, a publicat joi o imagine cu Moş Crăciun pe blogul personal, prin care îi provoacă pe cei care îl urmăresc să găsească oaia care se ascunde în marea de moşi cu barbă albă.

Unii fani ai artistului au depistat că dacă se uită la nasul subiecţilor vor putea să găsească animalul mai repede, dar asta nu înseamnă că vederea nu le va fi solicitată la maximum.

Dacă nu mai ai răbdare să cauţi oaia în marea de Moş Crăciuni, soluţia este aici. Noi am încercat să ne descurcăm singuri, dar vreme de 7 minute nu am dat niciun rezultat, aşa că am cedat şi am apelat la ajutorul artistului.

Tot de Crăciun, anul trecut, Gergely Dudás a creat un puzzle festiv cu o ilustraţie în care un urs panda se ascundea într-o mulţime de oameni de zăpadă. În decembrie anul trecut, a publicat, de asemenea, încă o ilustraţie care să provoace imaginaţia utilizatorilor care trebuia să găsească o pisică ce se ascundea într-o adunare de bufniţe.

Găseşte ursul panda din mulţimea de oameni de zăpadă

Găseşte pisica din baia de bufniţe

Comentarii

comentarii