More

  Lansări Lenovo la CES 2016 în segmentele de gaming, smart home şi realitate virtuală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a lansat astăzi în cadrul CES 2017 nu doar tablete şi notebook-uri de bussiness, ci şi laptopuri de gaming puternice, soluţii smart home şi primul smartphone integrat cu tehnologia Tango™.

  Experiență de gaming la un alt nivel cu Lenovo Legion

  De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. Pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție a comunității de gameri, Lenovo lansează sub-brandul de gaming Lenovo Legion, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea și experiența captivantă care le stimulează pasiunea pentru jocurile PC. Lenovo lansează și primele dispozitive sub noul brand, noile laptopuri Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 pentru o experiență de gaming modernă.

  Două laptopuri de gaming puternice, concepute pentru toți jucătorii, Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 le oferă gamerilor o tehnologie de ultimă generație care le permite să se bucure de o experiență imersivă superioară. Noile PC-uri oferă o experiență de joc mai bună din toate punctele de vedere: compatibilitate VR optimizată grație celor mai noi elemente grafice NVIDIA®, sunet mai bun cu Dolby Atmos® și o performanță superioară datorită celui mai recent procesor Intel® Core™ i7 de generația a 7-a. Noua gamă Lenovo este concepută pentru a răspunde cererii comunității de gaming pentru o experiență superioară prin PC-uri de gaming de generație viitoare inspirate de nevoile jucătorilor.

  Diferit pentru o experiență Connected Home mai bună

  Acces mai ușor la tehnologiile inteligente

  Unul dintre cele mai importante obiective într-o lume conectată este să oferim o experiență inteligentă superioară unui număr cât mai mare de utilizatori și să facilităm accesul la tehnologiile inteligente. Pornind de la o cercetare aprofundată privind provocările și nevoile consumatorilor, Lenovo a creat Lenovo Smart Assistant, un nou asistent personal digital cu utilizare largă, integrat cu serviciile de voce Amazon Alexa.

  Realizat în colaborare cu Amazon, Lenovo Smart Assistant, o soluție cu un design elegant, recunoaște comenzile vocale ale utilizatorilor pentru a căuta pe internet, a reda muzică, a crea liste sau intrări în calendar și multe altele. Și pentru că „creierul” Alexa este în cloud, soluția devine mai inteligentă pe zi ce trece. Lenovo Smart Assistant este conceput să funcționeze cu toate dispozitivele Lenovo pentru smart home, dar și să se integreze cu produsele terțe existente pentru a extinde opțiunile utilizatorilor.

  Lenovo Smart Storage, care completează gama Lenovo de soluții pentru smart home, este o aplicație securizată pentru stocare digitală cu o capacitate masivă de 6TB[1], acces wireless dual-band și capabilități de auto-sincronizare cu dispozitive multiple. Concepută pentru a asigura securitatea și accesul P2P (peer-to-peer) la fișierele media stocate, precum fotografii, muzică și documente, Lenovo Smart Storage le oferă utilizatorilor un control rapid al datelor și fișierelor. Software-ul de recunoaștere facială integrat poate organiza cu acuratețe o întreagă colecție de fotografii în funcții de trăsăturile faciale recunoscute.

  Preluați controlul cu Lenovo 500 Multimedia Controller

  Într-un context de expansiune explozivă a TV-urilor smart cu conexiune la internet, am construit Lenovo 500 Multimedia Controller, un dispozitiv care integrează o tastatură și un mouse wireless de ultimă generație și încape în palmă. Lenovo 500 Multimedia Controller îmbunătățește dramatic modul în care utilizatorii se conectează la PC-uri, internet și monitoarele și redefinește modul în care arată, se simte și funcționează un dispozitiv compact de tip Human Interface Device (HID). Zona de tastatură funcționează și ca touchpad cu suport pentru Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot tasta ca pe un dispozitiv convențional sau pot mișca degetele pe suprafața ei ca atunci când folosesc un touchpad.

  Descoperă experiențele AR/VR cu aplicațiile Phab 2 Pro

  Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone integrat cu tehnologia Tango™, este acum disponibil online și în magazinele partenere, oferindu-le utilizatorilor de smartphone-uri din întreaga lume experiențe de Augmented Reality unice pe dispozitive mobile. În calitate de smartphone de referință pentru toți dezvoltatorii de aplicații Tango, Lenovo Phab 2 Pro este optimizat pentru noul val de aplicații dedicate. Pentru a susține tehnologia Tango, smartphone-ul este prevăzut cu o serie de senzori care captează 250.000 de indicatori pe secundă și procesează informații din detectarea mișcărilor, scanarea suprafețelor și detectarea adâncimii.

  Aplicațiile care utilizează această tehnologie generează acum noi experiențe AR și VR în domenii precum retail, jocuri, design interior și educație. Printre acestea se numără aplicații precum iStaging, Matterport și Hot Wheels Track Builder. Decorați-vă și proiectați-vă spațiul interior, filmați-vă cu holograme sau transformați-vă locuința într-un loc de joacă virtual – mai multe informații despre experiențele oferite de noile aplicații Tango sunt disponibile aici.

  Lenovo și-a construit o poziție solidă în ecosistemele Android și Chrome odată cu lansarea de succes a Lenovo Yoga Book și Lenovo Phab 2 Pro în 2016. Lenovo va continua să își concentreze atenția asupra produselor precum Yoga Book și Chromebooks, precum și asupra tehnologiei Tango prin dispozitive optimizate pentru AR/VR.

  Preţ şi disponibilitate

  » Lenovo Active Pen 2 – preț de pornire de la $59,99, disponibil începând din luna februarie
  » Lenovo Legion Y720 Laptop – preț de pornire de la $1399,99, disponibil începând din aprilie 2017.
  » Lenovo Legion Y520 Laptop – preț de pornire de la $899,99, disponibil din februarie 2017.
  » Lenovo Smart Assistant – preț de pornire de la $129,99, disponibil în variantele Light Gray, Green și Orange începând din luna mai 2017. Lenovo Smart Assistant Harman Kardon® Edition are un preț de pornire de $179,99 și este disponibil începând din mai 2017.
  » Lenovo Smart Storage – preț de pornire de $139,99, disponibil începând din luna mai
  » Lenovo 500 Multimedia Controller – preț de pornire de $54,99, disponibil începând din martie 2017.
  » Lenovo Phab 2 Pro este deja disponibil pe http://shop.lenovo.com/us/en/tango/.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.