More

  Epson lansează o imprimantă pentru proofing, fotografie şi fine art, cu o acurateţe excelentă a culorilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SureColor SC-P5000 redă până la 99% din culorile solide Pantone.

  Epson lansează imprimanta de 17 inci SureColor SC-P5000. Noul model este conceput pentru proofing, fine art şi fotografie. Imprimanta SC-P5000 poate fi achiziţionată cu un set de cerneluri care include culorile violet sau light light black (LLK) şi poate reda până la 99% din culorile solide Pantone.

  SureColor SC-P5000 a fost concepută pentru a înlocui popularul model Stylus Pro 4900 şi pentru a completa gama SureColor cu un nou model cu cerneală HDX. Gama cuprinde imprimantele SC-P7000 (24 inci) şi SC-P9000 (44 inci).

  Imprimanta este disponibilă în două versiuni: una cu set de cerneluri care include violet pentru proofing pre-press, destinată agenţiilor de publicitate, companiilor de producţie publicitară şi designerilor, pentru imprimarea cu fidelitate maximă a culorilor de pe ambalaje, a materialelor de marketing şi a culorilor de brand; cealaltă versiune este echipată cu set de cerneluri light light black (LLK) şi este destinată fotografilor profesionişti şi artiştilor plastici care doresc să reproducă perfect detaliile, culorile şi contrastul lucrărilor artistice.

  Boris Creischer, Product Manager la Epson Europe, declară: „Indiferent dacă utilizatorii sunt designeri de produs, artişti sau fotografi, cu toţii doresc un singur lucru – culori fidele. Cu noua imprimantă SC-P5000, culorile sunt atât de precise, încât puteți imprima cu încredere maximă, ştiind că veţi reproduce perfect nuanţele dorite pe printul final. Şi nici măcar nu trebuie să fiţi experți pentru a obține aceste rezultate, deoarece SC-P5000 se configurează şi se utilizează extrem de simplu şi oferă o fiabilitate excepţională”.

  SC-P5000 dispune de o serie de caracteristici noi sau optimizate în comparație cu modelul anterior, pentru a asigura funcţionarea zilnică fiabilă şi pentru a minimiza eforturile pentru întreţinerea acesteia. Printre aceste caracteristici se numără capace şi garnituri noi pentru a limita pătrunderea prafului, un sistem de verificare automată a duzelor şi o procedură de curăţare ghidată.

  Acurateţea culorilor este egalată doar de calitatea imprimării pe modelul SC-P5000, care utilizează tehnologia avansată a capului de printare Epson prin intermediul căreia pot fi realizate printuri rezistente la o rezoluţie superioară. Dimensiunea picăturii de 3,5 pl şi rezoluţia de 2.880×1.440 dpi oferă printuri de o mare claritate, cu detalii fine, iar cernelurile Ultrachrome HDX oferă rezistenţă la acţiunea luminii. SC-P5000 se integrează perfect în orice flux de lucru de proofing şi este capabilă de verificarea automată a mostrelor, datorită dispozitivului SpectroProofer. Noua imprimantă funcționează cu produsele tuturor producătorilor majori de sisteme RIP şi software.

  SureColor SC-P5000 va fi disponibilă din 2 ianuarie 2017 în patru variante, (cu violet sau Light Light Black (LLK) şi cu sau fără SpectroProofer).

  Caracteristici cheie:

  – Prima şi singura imprimantă  de format mare, de 17 inci, cu cerneală violet pentru proofing

  – Disponibilă şi în configuraţie cu cerneală light light black (LLK) pentru fine art şi fotografii profesioniste

  – Ambele variante pot fi furnizate cu sau fără SpectroProofer

  – SpectroProofer-ul are un spectrometru ILS30 care permite un flux de lucru de proofing automat și îndeplineşte standardul M1 curent

  – Verificare automată a duzelor (NVT) pentru a preveni înfundarea

  – Panou de comandă îmbunătățit, cu ghidaje integrate

  – Cernelurile oferă o rezistență superioară la lumină  și o stabilitate suplimentară, de 15 ani, a culorilor

  – O nouă formulă pentru cerneala galbenă, cu o dimensiune sporită a particulelor, pentru rezistenţă superioară la lumină

  – Noi capace, garnituri şi huse antistatice pentru a reduce pătrunderea prafului

  – Rezoluţie superioară, de 2.880×1.440 dpi

  – Curăţare temporizată (TCL) pentru automatizarea procesului de curăţare

  – Prevenirea electricităţii statice pe mediile de tipărire şi plăci pentru a împiedica apariția banding-ului

  – Calibrare internă a culorilor (senzor marcaje cerneală IMS) pentru a alinia rezultatele diferitelor modele EPSON din seria SC-P şi pentru a preveni deviaţia culorilor provocată de învechire şi de mediul înconjurător

  – Comutare simplă a mediilor de tipărire între role şi coli

  – Gestionare uşoară a mediilor de tipărire cu ghidare pas cu pas pe ecranul LCD color

  – Poate imprima din tava pentru coli sau pe role de hârtie, pe câte o singură coală sau pe hârtie fine art

  – Volum mai mare pentru cartuşul de cerneală (200 ml) şi dimensiune mai mică a picăturilor de cerneală (3,5 pl) în comparaţie cu produsele concurente

  – Mai compactă decât imprimantele echivalente

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.