Home Homepage Review – Allview Siebo Smart Cam, camera pentru spionat soţia şi supravegheat...

Review – Allview Siebo Smart Cam, camera pentru spionat soţia şi supravegheat casa

0

Brandul braşovean de tehnologie Allview Mobile începe să îmi placă pe zi ce trece mai mult, iar asta datorită faptului că nu doar doreşte să se extindă pe mai multe categorii din domeniu, ci chiar reuşeşte, iar preţurile pe care le practică sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Luna decembrie 2016 a adus pentru utilizatorii de tehnologie români o serie de surprize atât care să îi ajute să aibă un stil de viaţă mai sănătos, cât şi să se simtă în siguranţă şi să deţină control absolut asupra locuinţei lor.

De Crăciun, scriam review-ul pentru smartwatch-ul Allwatch de la Allview Mobile şi vorbeam despre funcţionalităţile produsului, ca de altfel şi de preţul extrem de bun pe care îl are acesta pentru tot ce oferă. Am testat de-a lungul timpului mai multe smartphone-uri Allview, dar cele mai recente au fost Allview V2 Viper Xe şi Allview P9 Enegy Mini. De asemenea, am reuşit în ultima lună să testăm primul dispozitiv smart home de la Allview, Siebo Smart Cam, un produs ce ţine loc nu doar de cameră, ci şi de centrală smart home.

Design Allview Siebo Smart Cam

Camera Siebo Smart Cam are un design rotund şi este instalată pe un cadru din plastic dur, dar de foarte bună calitate. Aceasta conţine un indicator luminos şi un infraroşu, are inscripţionat pe un cod QR, ID-ul, iar în partea dreaptă a acestora este încorporat un buton de setare destul de discret.

Pe spatele dispozitivului, în partea dreaptă-jos, regăsim slotul de card microSD pe care poţi stoca toate înregistrările, pentru a le salva ulterior pe un memory stick sau direct în laptop. Imediat lângă slot este împlementat şi un port micro USB.

Cum conectezi Allview Siebo Smart Cam

Dispozitivul se conectează simplu şi rapid, iar tot ce trebuie să faci este să respecţi câţiva paşi simpli. În cazul în care întâmpini greutăţi, manualul de utilizare este cât se poate de detaliat, iar alte amănunte poţi găsi şi pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul allview.ro.

Pentru a conecta Siebo Smart Cam, am descărcat prima dată aplicaţia Siebo Home din Google Play, iar pe prima pagină sunt disponibile mai multe categorii: Scenă, Alarmă, Mesaj, Chat, un slider cu banner şi în colţul din dreapta jos Camera foto.

Am dat click pe Camera foto şi am ajuns într-o pagină în care trebuia să scanez codul QR de pe spatele Smart Cam, după care am apăsat butonul înregistrează din aplicaţie. Vei vedea şi tu că totul este cât se poate de previzibil, iar din pas în pas îţi dai seama că te apropii tot mai mult de finalizare. Bineînţeles, nu trebuie să uiţi să conectezi dispozitivul la o sursă de electricitate şi să îl laşi 20 de secunde să se aprindă indicatorul luminos albastru.

Pentru a încheia procesul de conectare şi activare al camerei, mai trebuie doar să apeşi de două ori, repede, butonul mic, negru, de pe spatele camerei, care va fi urmat de un sunet care confirmă sincronizare. Legat de conectare, cam asta e tot, poţi să începi să vizionezi în timp real ce se întâmplă în casa ta, dând click pe camera foto şi pe Looe397.

La ce foloseşte Allview Siebo Smart Cam

Smart Cam filmează în format SD, HD şi Super şi îţi oferă posibilitatea să reglezi luminozitatea, contrastul, saturaţia şi definirea. În plus, poţi realiza din aplicaţie capturi în momentele în care observaţi că se întâmplă ceva suspect, iar camera înregistrează, iar toate imaginile sunt stocate într-o galerie şi pe cardul microSD.

Unghiul de filmare al Smart Cam de la Allview este de 111 grade, ceea ce înseamnă că, dacă aşezaţi dispozitivul într-un colţ de cameră, o să vedeţi în timp real ce se petrece în toată încăperea. Mai mult decât atât, camera înregistrează şi sunetul şi are încorporat un microfon care permite comunicarea cu persoana care se află în cameră, chiar dacă sunteţi la distanţă de zeci de kilometri.

Spre exemplu, dacă un hoţ îndrăzneşte să intre în casă şi este prins pe camera de supraveghere Smart Cam, utilizatorul poate vorbi cu el şi îi poate transmite că are toate dovezile necesare pentru a-l da pe mâna poliţiei şi riscă să înfunde puşcăria mulţi ani pentru furt calificat.

Pentru că au venit destul de multe căutări pe Noobz în ultima perioadă din partea bărbaţilor care vor să ştie „cum îţi poţi spiona soţia” sau „cum afli ce face soţia când nu eşti acasă”, iar lista poate continua, ei bine, putem spune că Smart Cam este una dintre opţiunile pe care partenerii geloşi le pot lua în calcul atunci când sunt plecaţi în deplasare sau în călătorii şi îşi bănuiesc soţiile de infidelitate.

Personal, folosesc Allview Siebo Smart Cam pentru a verifica în timp real ce face Eden, prietenul meu patruped, şi mă bucur mult de tot că am chiar şi posibilitatea să vorbesc cu el, astfel încât să nu se mai simtă singur cât e ziua de lungă.

Recomandări pentru Allview Siebo Smart Cam

» feriţi de cablu video, audio, USB sau de încărcare
» fixaţi produsul pe suprafaţa plată
» feriţi de câmpuri electromagnetice
» evitaţi lumina solară directă
» utilizaţi accesorii potrivite
» feriţi dispozitivul de vapori de ulei, umiditate, praf, etc.
» nu utilizaţi obiecte abrazive sau solvenţi organici pentru curăţarea lentilelor
» nu încercaţi să reparaţi/dezasamblaţi produsul pe cont propriu

Smart Cam este, aşa cum am spus, nu doar o cameră, ci şi o centrală smart home la care pot fi conectate dispozitive ZigBee. Pentru mai multe amănunte, vă invit să citiţi articolul de la lansarea dispozitivului, eveniment ce a avut loc în urmă cu o lună de zile şi care a fost transmis live pe Facebook pe pagina de Facebook Noobz.

Preţ şi disponibilitate

Siebo Smart Cam este disponibilă pentru achiziţionare pe site-ul allview.ro la preţul deachiziţie de 599,00 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version