More

  Noi imagini cu ceea ce pare a fi succesorul lui Sony Xperia XA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony se pare că se pregăteşte să lanseze noi dispozitive mobile în luna februarie. Chiar dacă la CES 2017 Sony Mobile nu a anunţat niciun dispozitiv mobil, AS-ul din mânecă ar putea fi folosit la Mobile World Congress 2017.

  Sony ar putea lansa succesorul Sony Xperia XA în cadrul MWC 2017, în Barcelona, Spania, în perioada 27 februarie – 2 martie. Desigur, nu ştim cu exactitate dacă acesta va fi singurul produs pe care îl va anunţa gigantul sau dacă mai pregăteşte şi alte surprize.

  Astăzi, o serie de randări care par să ilustreze Xperia XA au apărut în mediul online, dar de data aceasta avem la dispoziţie ceva mai multe indicii despre ce va oferi terminalul. Spre exemplu, putem observa chestiuni legate de portul USB Type-C, mufa audio jack de 3,5 mm şi încă o gaură a cărui rol nu îl cunoaştem încă. Din păcate, smartphone-ul din imagini nu pare să fie unul foarte subţire, dar acest lucru ar putea indica folosirea unei baterii cu o capacitate mult mai mare decât ceea ce găsim deja la smartphone-urile de pe piaţă.

  La nivel de design seria Xperia XA se schimbă puţin, iar ceea ce putem sesiza este că imaginile de astăzi prezintă un concept de design pe care Sony l-a introdus anul trecut în cadrul Mobile World Congress. Ceea ce pare destul de ciudat este că, în timp ce majoritatea producătorilor de smartphone-uri aleg să aducă pe dispozitive un display cu o rată de 16:9 sau chiar 18:9, randările Sony Xperia XA prezintă un display 4:3.

  Desigur, de vreme ce nu avem parte de informaţii oficiale, nu putem confirma că aşa va arăta cu adevărat succesorul Xperia XA, dar poate cel puţin va fi vorba despre un smartphone pe care Sony îl va anunţa în cele din urmă. Fanii Sony încă mai aşteaptă terminale high-end din partea producătorului, aşa că suntem cu ochii pe acesta la Mobile World Congress 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.