More

  Google lansează „Instant Tethering” pentru o conexiune stabilă a smartphone-ului la internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google lansează Instant Tethering, o funcționalitate care va elimina procesul greoi de configurare a hotspoturilor mobile, care până acum multora le dădea mari bătăi de cap.

  Hotspot-ul mobil este o funcționalitate extrem de folositoare, mai ales în situația în care avem nevoie de internet pentru a lucra de pe laptop sau atunci când suntem conectaţi la o rețea care nu are semnal în zona respectivă, dar avem un prieten care deţine o rețea mai generoasă.

  Instant Tethering va fi disponibilă o dată cu lansarea Google Play Services 10.2, iar această funcționalitate înlesnește procesul de configurare al unui hotspot mobil.

  Cum funcționează Instant Tethering?

  Instant Tethering conectează dispozitivele care sunt asociate contului tău Google și oferă o conexiune stabilă atunci când conexiunea este slabă și există pericolul ca dispozitivul să se deconecteze de la internet.

  Prin urmare, dacă un dispozitiv pierde conexiunea la internet, sistemul te întreabă dacă vrei să creezi un hotspot de la celălalt dispozitiv, fără a fi necesar un alt proces de configurare. Mai mult, aplicația îți va afișa nivelul bateriei disponibilă pe celălalt dispozitiv. Acest proces poate fi realizat indiferent de dispozivitul disponibil, atâta timp cât acesta beneficiază de o conexiune de date.

  Din păcate, nu toată lumea va beneficia de această funcționalitate, ci aceasta va fi lansată gradual, către toți utilizatorii. Vă ţinem la curent cu detaliile pe măsură ce acestea apar!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.