More

  Facebook anunţă că aplicaţia Messenger primeşte reclame

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Messenger din unele ţări din întreaga lume vor începe să vadă reclame în aplicaţia de mesageriei, potrivit unei informaţii oferită de Facebook. Aceste tipuri de reclame au rolul de a se adresa atât consumatorilor, cât şi companiilor, dar nu vor apărea în conversaţie fără să dai click pe o reclamă pe ecranul de home al Messenger.

  De asemenea, utilizatorii Facebook vor vedea reclame dacă încep o coversaţie cu un brand, dar testele pe care le realizează Facebook săptămâna aceasta nu vor fi originare în nicio conversaţie. Acestea vor fi vizibile în următoarele săptămâni.

  Potrivit Facebook, aceste mici teste cu reclame în Messenger vor fi lansate pentru început în Australia şi Tailanda, iar acest lucru va permite companiilor să plaseze reclame în ecranul home al Messenger, prin includerea unei reclame într-o zonă a aplicaţiei situată sub cea mai recentă conversaţie. Facebook spune că, „vinovate” pentru această mişcare sunt companiile, pentru că acestea pretind că Messenger oferă un potenţial major pentru „a atrage vânzări, pentru a construi brand awareness şi pentru a creşte satisfacţia consumatorilor.”

  Cum scapi de reclamele din Facebook Messenger

  Ar mai fi de precizat că persoanele care vor testa aceste reclame vor avea posibilitatea să ascundă şi să raporteze anumite reclame folosind meniul din aplicaţia Messenger. Totuşi, companiile nu vor avea posibilitatea să contacteze direct utilizatorii decât dacă aceştia pornesc o interacţiune directă cu brandul.

  Facebook aşteaptă feedback-ul din parte companiilor şi consumatorilor care au participat la teste înainte să lanseze sistemul de reclame pentru toţi utilizatorii Messenger. Vă ţinem la curent cu anunţurile gigantului social media.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.