More

  WhatsApp te va anunţa din februarie dacă cineva face screenshot la conversaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CEO-ul WhatsApp, Jan Koum, a anunţat că următoarea versiune a aplicaţiei de mesagerie va include opţiunea de a fi anunţat dacă cineva face captură de ecran la conversaţie. Aceasta este o opţiune solicitată de o mulţime de utilizatori în ultima vreme, iar potrivit acestuia „după toţi aceşti ani, am ajuns la concluzia că trebuie să o adăugăm.”

  Unii utilizatori se simt enervaţi de această nouă funcţionalitate, deşi nu este deranjantă deloc. Motivul care stă la baza acestei funcţii este, potrivit lui Koum, acela că s-a săturat ca iubita da să facă capturi ale conversaţiilor. De aceea, el vrea ca funcţia să fie disponibilă pentru toţi utilizatorii în egală măsură, deşi va fi activată implicit.

  Mai mult decât atât, o serie de utilizatori au cerut CEO-ului WhatsApp să adauge o opţiune care să permită notificarea atunci când este trimis mai departe un conţinut care conţine nuditate. Koum a spus că ia în considerare acest lucru.

  „Nu este vorba de intimitatea persoanei care face screenshot la conversaţie sau de persoana care distribuie mai departe conţinut nud, este vorba despre intimitatea persoanei afectate şi vom face asta fie că vă place sau nu”, a afirmat CEO-ul.

  Pe lângă aceste veşti, se pare că noi funcţii WhatsApp vo fi disponibile în perioada urmptoare. Una dintre acestea ar fi „retragerea”, care permite utilizatorilor să îşi retragă un mesaj deja trimis, dar care nu a fost citit şi funcţia de „editare” care permite utilizatorilor WhatsApp să editeze un mesaj care a fost trimis, dar nu a fost citit încă. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.