Home Divertisment Noul Samsung Gear VR ar putea veni cu un controller

Noul Samsung Gear VR ar putea veni cu un controller

0

Pe măsură ce ne apropiem de data de prezentare a smartphone-ului flagship Samsung Galaxy S8, aflăm tot mai multe informaţii şi cu privire la următorul dispozitiv de realitate virtuală din portofoliul gigantului sud-coreean.

Ne aducem cu toţii aminte de lansare Galaxy S7/S7 Edge de la Mobile World Congress 2017 şi de sala plină de jurnalişti care au utilizat Gear VR în timpul în care şi-a făcut apariţia însuşi Mark Zuckerberg. Ei bine, anul acesta se pare că Galaxy S8 va fi lansat de asemenea cu un dispozitiv de realitate virtuală.

Gear VR versiunea 2017 va avea se pare un controller dedicat asemeni Daydream de la Google. Speculaţia a apărut în spaţiul public după ce Roland Quandt (@rquandt) a sugerat că Gear VR va fi aproape identic cu primul Gear VR lansat pe piaţă, dar va avea un capac frontal care va fi folosit drept suport atât pentru Galaxy S8, cât şi pentru controller.

Nu am primit din păcate nicio informaţie cu privire la specificaţiile pe care le va primi produsul, dar se pare că avem parte totuşi de două imagini (neoficiale). Quandt a mai precizat că va fi un controller ce va putea fi utilizat cu o singură mână, deşi sunt prezent mai multe butoane: A, B, X, Y şi nu numai, care de regulă necesită utilizarea cu două mâini.

Legat de data oficială de lansare, nu avem veşti, dar nu ar fi exclus ca Gear VR 2017 să fie adus pe piaţă o dată cu Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus, în data de 29 martie. Ce părere ai despre noul zvon? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version