More

  Philips anunță reduceri substanțiale la televizoare smart Ambilight

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP Vision, partener licențiat al Philips pentru producția de televizoare, anunță reduceri substanțiale la modelele sale de televizoare smart Ambilight, cu sistem de operare Android TV (a treia generație).

  Printre modelele aflate la promoție în magazinele de specialitate se află și televizorul 65PUS7601, premiat la EISA și votat drept BEST EUROPEAN BUY TV în categoria televizoarelor cu diagonale mari pentru 2016-2017 cu o reducere de 1.500 lei. Primăvara aceasta, reducerile se aplică și la alte trei modele din gama Ambilight precum 6561 cu preturi care pornesc de la 2.999,90 lei, 6501 cu preturi de la 2.299,90 lei și 7101 cu preturi de la 3.799,90 lei.

  Philips 7101– performanta HDR+ de 2000 PPI

  Modelul 7101 prezintă o serie de tehnologii marca Philips TV întocmai pentru a produce o gamă de televizoare excelente, compatibile HDR+, fiecare cu performanțe de 2000 PPI.

  Sistemul Premium Color combină o gamă mai largă de culori cu 2,25 trilioane de culori ce oferă imagini vii și naturale. Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro și Perfect National Motion cât și al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED oferă o mișcare lină însoțită de o claritate foarte pronunțată a imaginilor UHD indiferent de sursă.

  Telecomanda tastatură împreună cu procesorul quad core al sistemului Android TV asigură o navigare ușoara de la distanță pentru o multitudine de aplicații.
  Seria 7101 de la Philips optează pentru un aspect minimalist cu boxele amplasate circular în spatele ecranului, cât și un design “Ribbon” al stativului de metal. Această elegantă ramă de metal de culoare închisă a ambelor modele acompaniată de cele trei canale Ambilight oferă un aspect plăcut indiferent dacă televizorul este pornit sau nu.

  Philips 7601 – caracteristici emblematice și calitate uimitoare a imaginii HDR premium pentru modelul de gamă medie

  Seria 7600 de 65 de inci de la Philips aduce, pentru prima dată pe modelele din seria 7000, tehnologia 2D Micro-Dimming Premium și Bright Pro Premium care se putea găsi până acum numai la seria pilot, 9000. Tehnologia 2D Micro-Dimming Premium utilizează o iluminare directă împărțită în 128 de zone separate și independente, în timp ce Bright Pro Premium poate oferi o putere de vârf luminii de 600Nits pentru o calitate cât mai bună a imaginii.

  Incredibila capacitate de procesare a imaginilor provenite din orice fel de surse a motorului Perfect Pixel UHD asigură imagini uimitoare și conținut clar și în detaliu pentru seria 7601. Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori de 2,25 trilioane de nuanțe care oferă și redă o imagine vie, naturală și superbă ce permite seriei 7601 să atingă niște valori de 2600 PPI.

  Sistemul Perfect Natural Motion asigură ca mișcarea imaginilor pe ecranul televiorului să fie fluidă, omogenă și de o claritate excepțională. Calitatea premium a designului european se amplifică totodată datorită ramei de metal high-end cu margini foarte înguste și a stativului cu picioare elegante, toate acestea fiind create pentru a pune în valoare sistemul Ambilight cu trei căi de iluminare care oferă o experiență captivantă.

  Philips 6


  501 și 6561 – ecran 4K, design european de top și imagini HDR+

  Televizoarele Philips 6500 sunt produsele de top din seria 6000 și se bucură de o îmbunătățire semnificativă atât din punct de vedere al performanței, permițând un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index) cât și al designului.

  Puternicul motor Pixel Precise Ultra HD al modelelor TV 6500 produce imagini foarte clare, naturale și realiste din toate sursele. Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizează 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul și a oferi nuanțe profunde de negru și de un alb cât mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz și sistemul Perfect Natural Motion asigură că toate imaginile în mișcare vor fi afișate cu o claritate și finețe excelentă, făcând aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfectă pentru fanii filmelor și competițiilor sportive.

  Seria Philips 6500 poate deveni cu ușurință centrul de divertisment de acasă mulțumită celei mai noi variante de Android TV, ce beneficiază de puterea unui procesor quad core și a unei telecomande-tastatură pentru o mai ușoară introducere a textelor cât și navigare. Modelul 6561 include atât tehnologia UHD cât și sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, în timp ce modelul 6501, cu aceleași specificații, deține numai două surse de iluminare Ambilight.

  Designul “Arc” uimitor, rama subțire și finisajul premium din metal ușor garantează că seria 6500 se va potrivi fără nici o problemă în orice spațiu contemporan, toate acestea la un raport calitate preț foarte bun ce oferă servicii premium întâlnite până acum doar la modelele de top.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.