More

  TP-Link a lansat routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X

  TP-Link® lansează routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X, primul router cu procesor Broadcom quad-core de 1,8GHz pe 64 biți din lume. Archer C5400X este prezentat în cadrul Mobile World Congress, eveniment care se desfășoară între 27 februarie și 2 martie la Barcelona.

  Elementul central al routerului Archer C5400X este procesorul quad-core de 1,8GHz pe 64 biți, devenind astfel primul router cu o putere de procesare atat de mare. Cipurile puternice cu consum redus de energie de putere mică Broadcom Cortex-A53 pe 28nm coordonează fiecare proces pentru a reduce întârzierile în transmiterea semnalului, susținând chiar mai multe dispozitive și aplicații de mare viteză simultan, oferind o rețea stabilă Wi-Fi pentru toți utilizatorii care o accesează.

  Acest procesor supraalimentat ultra-puternic asigură viteză și performanță pentru orice smartphone, tabletă, calculator computer sau consolă de jocuri. Utilizatorii se pot bucura de cele mai noi filme 4K și pot concura în bătălii online multiplayer fără să mai fie perturbați de fluctuații de semnal.

  Archer C5400X valorifică puterea de procesare revoluționară prin furnizarea unor conexiuni Wi-Fi stabile și rapide, la cele mai înalte standarde de calitate. Tehnologia AC5400 Tri-Band Wi-Fi utilizează trei benzi wireless separate pentru viteze combinate de până la 5334Mbps*: 1000Mbps în banda de 2,4GHz pentru navigare, cumpărături online și streaming audio și 2167Mbps în două benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online și multe alte aplicații.

  Tehnologia Smart Connect va conecta automat fiecare dispozitiv pe una din cele trei benzi de frecvență, în funcție de necesități, menținând astfel stabilitatea și performanța rețelei. Tehnologia 4×4 MU-MIMO realizează comunicarea cu dispozitivele conectate de 4 ori mai rapid decât routerele obișnuite cu tehnologie AC, în timp ce NitroQAM™ mărește cu 25% vitezele maxime Wi-Fi în toate benzile. RangeBoost este o tehnologie nouă care crește sensibilitatea semnalului, ajutând dispozitivele îndepărtate sau mai puțin performante să se conecteze. Împreună, aceste tehnologii creează un mediu Wi-Fi extins, stabil și rapid pentru mai multe dispozitive simultan.

  Alături de tehnologia Wi-Fi robustă, Archer C5400X este dotat cu funcționalități unice pentru un router destinat segmentului rezidențial. Capacitatea de stocare internă de 16GB este ideală pentru un sistem de backup pentru cele mai importante fișiere, protejate prin intermediul firewall-ului rețelei. 8 porturi Gigabit furnizează până la 1000Mbps către camere IP, desktop-uri, console de jocuri și televizoare pentru divertisment avansat. Cu noua tehnologie Link Aggregation, utilizatorii pot conecta un NAS la două porturi Ethernet, creând o conexiune de 2Gbps pentru transferuri de date ultra-rapide.

  Pentru ca procesorul să funcționeze la performanțe optime, C5400X este dotat cu un cip dedicat pentru procesarea securității, gestionând separat criptarea și decriptarea pachetelor VPN. Această unitate dedicată îmbunătățește viteza de decriptare și criptare, menținând în același timp performanța unității CPU principale.

  Fiecare caracteristică nouă și performantă a C5400X îl transformă într-unul dintre cele mai avansate routere pentru segmentul rezidențial de pe piață, însă ca în cazul tuturor produselor TP-Link, ușurința în configurare și mentenanță sunt prioritare. În premieră pentru routerele TP-Link, conectivitatea Bluetooth permite utilizatorilor să configureze C5400X prin intermediul smartphone-ului, fără să fie necesară o conexiune inițială Wi-Fi și o parolă. Pur și simplu, utilizatorii se conectează prin Bluetooth, realizează configurarea cu aplicația gratuită Tether și creează rețeaua Wi-Fi conform nevoilor specifice.

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here