More

  Utilizatorii Huawei P9 vor primi actualizarea Android Nougat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei a anunțat actualizarea sistemului de operare de pe toate dispozitivele Huawei P9, la nivel global.

  Huawei P9 rulează sistemul de operare Android Marshmallow, dar nu pentru mult timp. Noul sistem de operare Android Nougat va apărea pe toate dispozitivele, odată cu lansarea unei actualizări la nivel global, care va începe la sfârșitul lunii martie.

  Informații despre o versiune beta a sistemului de operare pentru Huawei P9 a ajuns în presă în luna iulie 2016, chiar înainte ca Google să îl lanseze oficial pe propriile dispozitive Nexus.

  Actualizarea Nougat pentru Huawei P9 a fost lansată încă din luna decembrie 2016, dar numai pentru utilizatorii din China. Confirmarea de disponibilitate la nivel global a venit printr-o postare pe platforma Twitter, din partea Huawei India.

  Actualizarea va include versiunea EMUI 5.0 pentru dispozitivul Huawei P9. Huawei a anunțat viitoarea versiune EMUI 5.1, care va fi disponibilă pentru noile dispozitive Huawei P10 și P10 Plus, când vor fi disponibile din luna martie.

  Flagship-urile Huawei P9 și Huawei P9 Plus s-au dovedit a fi foarte apreciate în rândul utilizatorilor. Compania a confirmat livrarea a peste 10 milioane de unități, fiind un record de vânzări pentru acea serie, ceea ce este un motiv în plus pentru ca Huawei să își păstreze clienții mulțumiți.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.