More

  Samsung ar putea avea mai mult de 12 milioane de Galaxy S8 pregătite pentru lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lucrează din greu să umple golul și să vindece rănile lăsate de eșecul phablet-ului Galaxy Note 7, care a fost retras de pe piață în toamna anului trecut din cauza bateriilor defecte care se supraîncălzeau și explodau în timpul încărcării sau a utilizării dispozitivului.

  În urmă cu doar o săptămână, aflam de la vicepreședintele Samsung, David Lowes, că în data de 29 martie 2017, gigantul sud-coreean va susține un eveniment unboxing în New York și Londra, unde utilizatorii vor avea posibilitatea să își vadă telefonul.

  Astăzi, am aflat încă un zvon care lasă să se înțeleagă că Samsung va da drumul la precomenzile pentru Galaxy S8 și S8 Plus în data de 10 aprilie, astfel încât terminalele să ajungă până la finele lunii aprilie la toți retailerii online și operatorii de telefonie mobilă din lume, care comercializează produsele companiei.

  Din știrea de față aflăm potrivit unui raport venit din Vietnam că Samsung ar putea avea deja pregătite mai mult de 12 milioane de terminale mobile Galaxy S8 pentru lansare. Cifra este atât de mare pentru că Samsung va lansa dispozitivul la nivel global în aceeași zi.

  Până acum, producătorii de smartphone-uri ne-au obișnuit cu lansările dispozitivelor în date diferite pentru fiecare piață în parte. Dar, se pare că această situație nu este valabilă și pentru Samsung.

  Zvonurile anterioare indicau faptul că Samsung va susține evenimentul de lansare globală Galaxy S8 undeva în luna aprilie 2017. Dar, o dată cu anunțul făcut de vicepreședintele Samsung, zvonul a fost spulberat și știm cu siguranță că produsul va fi prezentat în data de 29 martie în New York și Londra.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.