More

  Facebook lansează Messenger Day în toată lumea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger este aplicaţia pe care tot mai mulţi dintre noi alegem să o utilizăm pentru a comunica cu cei dragi. Unii dintre noi nu putem să renunţăm la beneficiile WhatsApp, în vreme ce alţii am uitat de mult ce înseamnă să trimitem un mesaj sau să sunăm pe cineva folosind o altă aplicaţie decât Messenger.

  Facebook lansează Messenger Day: Prin Facebook Messenger obişnuim nu doar să ţinem legătura cu prietenii, colegii şi familia, ci ne facem planuri, coordonăm activităţi, iar lista poate fi completată de voi. Ceea ce am sesizat în timpul deplasării în Barcelona pe durata Mobile World Congress 2017 este că tendinţa este din ce în ce mai mare să se comunice vizual, fie prin distribuirea de fotografii şi video-uri, fie prin apeluri video în timp real.

  În luna decembrie a anului trecut, Facebook a introdus o cameră puternică şi rapidă care este uşor accesibilă din inbox şi din oricare conversaţie în care te afli. Aceasta îţi permite să adaugi artă, stickere, rame şi efecte speciale pe fotografii sau video-uri şi să le distribui simplu şi rapid. Desigur, nu Facebook a inventat apa caldă, cum nu a inventat nici aceste beneficii de care ne bucurăm astăzi. Mare parte dintre ele sunt copiate sau împrumutate de la Snapchat, aşa cum am văzut că a făcut şi Instagram, care se află în aceeaşi grădină cu Messenger şi Facebook.

  Facebook lansează Messenger Day:  Facebook Messenger a lansat în urmă cu puţin timp o nouă funcţie pentru aplicaţie numită DAY. Numele indică faptul că totul este despre ziua ta şi are rolul de a permite utilizatorilor fie să distribuie conţinut cu ceea ce se întâmplă în vieţile lor astăzi, fie cu ce planuri au pentru viitorul apropiat, pentru a-şi anunţa prietenii ce pun la cale.

  David Marcus, Head of Messenger la Facebook spune că este de părere că această nouă funcţionalitate va îmbunătăţi conversaţiile şi se va dovedi a fi un lucru de care Messenger avea nevoie. Messenger Day se lansează astăzi în toată lumea, aşa că urmăriţi să aveţi aplicaţia de mesagerie actualizată la zi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.