Facebook te ajută să contactezi mai ușor instituțiile publice

NoobZ
- 16.03.2017, 15:53 în Aplicaţii
0

SHARES

Facebook vrea să conecteze mai ușor utilizatorii cu reprezentanții instituțiilor publice locale cu ajutorul unei noi funcționalități: „Town Hall”.

Modalitatea prin care utizatorii pot lua legătura cu reprezentanții instituțiilor este foarte simplă. Utilizatorul trebuie să completeze un câmp cu adresa unde locuiește, iar Facebook va afișa o listă a instituțiilor oficiale, de la nivel local până la nivel central.

Facebook nu va afișa și nici nu va distribui adresa introdusă de utilizator. Odată identificate instituțiile, utilizatorul va putea să contacteze sau să le urmărească activitatea prin intermediul Facebook.

De pe aplicațiile mobile, funcționalitatea poate fi accesată de la meniul principal, unde se regăsește la secțiunea aplicațiilor. Pe browser, este localizat sub tabul de „Explorează”, pe partea stângă a paginii.

Cu toate că este o unealtă foarte bună, are limitările sale. Reprezentanții instituțiilor pot fi contactați numai dacă instituțiile au pagină Facebook creată, iar modalitatea prin care aceștia pot fi contactați diferă în funcție de informațiile puse la dispoziție de aceștia.

Acest demers face parte din planul lui Mark Zuckerberg de a transforma rețeaua de socializare într-o unealtă de implicare civică a utilizatorilor.

Town Hall este parte a unui proiect de a susține implicarea civică în ziua alegerilor și nu numai. Este un spațiu dedicat oamenilor care doresc să afle mai multe și să participe activ la procesul politic„, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

Town Hall este disponibil în acest moment pentru utilizatorii din SUA, iar în perioada următoare va fi disponibil și în alte țări de pe mapamond.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!