More

  Samsung a lansat DeX Station împreună cu Galaxy S8

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  UPDATE 30.03.2017: Samsung a lansat accesoriul DeX a cărei principală utilitate este să transforme Galaxy S8/S8 Plus întro staţie de muncă portabilă.

  Potrivit Samsung, DeX are un design special conceput să se potrivească unui Android UI unic, care este optimizat pentru utilizare cu o tastatură şi un mouse. Pentru a crea acest dock, Samsung a colaborat cu Microsoft şi Adobe. Noul accesoriu se conectează la monitor printr-un port HDMI, dar poate fi ataşat la orice Bluetooth compatibil, USB sau tastatură şi mouse de tipul RF.

  Samsung DeX Station vine cu două porturi USB 2.0, Ethernet, port USB Type-C un sistem de răcire. În plus, prezintă o tehnologie de răcire care permite Galaxy S8 să se încarce mai repede în timpul în care este conectat.

  Samsung a anunţat că DeX Station ar putea fi oferit la pachet în unele regiuni. Dacă vrei să îl achiziţionezi separat, preţul acestuia este de 150 euro.

  Mai avem de aşteptat doar o săptămână până când Samsung va anunţa oficial smartphone-urile flagship Galaxy S8 şi S8 Plus în cadrul unui eveniment unboxing pe care îl va susţine în New York şi Londra.

  Cel mai recent zvon arată că Samsung va lansa şi un nou accesoriu o dată cu seria S8, numit Samsung Desktop Experience (DeX) docking station. În plus, primim şi o imagine a acestui dispozitiv care transformă smartphone-ul în desktop, care se presupune că va fi introdus pe piaţă o dată cu Galaxy S8 în data de 29 martie.

  DeX docking station de la Samsung are rolul de a se conecta la Galaxy S8 şi, de asemenea, la un mouse extern al PC-ului, astfel încât smartphone-ul tău flagshp să poată fi utilizat ca desktop PC. WinFuture.de, un site german, prezintă o randare a ceea ce pare a fi respectivul dock.

  Accesoriul se presupune că va avea încorporat un sistem special de răcire în interior, astfel încât S8 să nu fie afectat în timpul utilizării, dar despre funcţionalităţile produsului vom afla cu siguranţă mai multe informaţii în următoarele zile.

  Dock-ul va avea un port HDMI şi va oferi suport pentru monitoare PC cu până la rezoluţie 4K (3840×2160) la până la 30fps. În plus, va prezenta două porturi USB 2.0, probabil pentru conectarea unui mouse şi a unei tastaturi. Dispozitivul este ideal şi pentru utilizatorii care doresc să îşi conecteze Galaxy S8 la o conexiune mai rapidă la internet atât acasă, cât şi la birou atunci când semnalul de date mobile nu face faţă cerinţelor.

  DeX dock ar putea folosi, de asemenea, o conexiune USB Type-C, astfel încât se va conecta în acelaşi timp la un monitor PC şi Galaxy S8 se va putea încărca, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să întreprindă două activităţi separate. Accesoriul DeX docking station de la Samsung ar putea costa aproximativ 149.99 euro când va fi lansat, adică în jur de 150 euro în Statele Unite.

  Zvonuri Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus

  Vă ţinem la curent cu anunţurile companiei sud-coreene din data de 29 martie. Dacă aveţi întrebări, ne puteţi scrie în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.