More

  Lansarea Bixby ar putea întârzia din cauza unor probleme de recunoaştere vocală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am anunţat zilele trecute că asistentul digital de pe Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus nu va fi disponibil la capacitatea maximă o dată cu lansarea telefoanelor în magazinele partenere Samsung.

  Versiunea completă a Bixby se presupune că va fi lansată „mai târziu primăvara aceasta”, potrivit unui comunicat oficial succint emis de Samsung. Potrivit unui nou raport al Wall Street Journal, care citează surse neoficiale apropiate companiei, Bixby nu va fi disponibil la lansarea în magazine a S8 şi S8 Plus din cauza performanţelor vocale.

  Testele interne Samsung din ultimele săptămâni au invocat performanţa Bixby în ceea ce priveşte capacităţile de recunoaştere vocală pentru limba engleză. Acestea se pare că sunt depăşite de performanţele asistentului de inteligenţă artificială în ţara mamă, Coreea de Sud.

  Astfel, sursele spun că gigantul sud-coreean a luat decizia de a nu lansa asistentul virtual Bixby o dată cu disponibilitatea telefoanelor în magazine. Bixby a fost unul dintre principalele elemente care au mărit cerile pentru noile smartphone-uri flagship S8, dar întârzierea lansării acestuia ar putea afecta cumva negativ impresiile iniţiale formate de potenţialii clienţi.

  Pe de altă parte, decizia Samsung ar putea fi una bună, decât să fie lansat un produs neterminat care ar putea să creeze frustrări în rândul utilizatorilor. Informaţia de mai sus este neoficială, dar sursele WSJ spun că Bixby s-ar putea lansa spre finalul lunii mai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.