More

  Probleme cu semnalul Samsung Galaxy S7 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tot mai mulţi utilizatori de Samsung Galaxy S7 Edge reclamă lipsa semnalului de voce şi de date pe dispozitiv. Asta după ultimul update de software. Acest lucru îi pune pe deţinătorii S7 Edge în imposibilitatea de a lansa apeluri sau de a trimite mesaje. Haideți să vedem ce probleme cu semnalul Samsung Galaxy S7 Edge și cum le rezolvi.

  Tot ce pot aceştia să facă este să lanseze doar „apeluri de urgenţă”. Nu ai semnal de voce şi de date pe Samsung Galaxy S7 Edge? Există o serie de paşi pe care poţi să îi parcurgi pentru a încerca să rezolvi această problemă.

  Probleme cu semnalul Samsung Galaxy S7 Edge – Cum le rezolvi

  » Închide dispozitivul mobil şi apoi reporneşte-l
  » Mergi la Settings > Backup & reset şi apasă pe Reset network settings
  ATENŢIE! Acest proces va şterge toate parolele Wi-Fi salvate, aşa că asigură-te că ai reconectat telefonul la wireless după acest pas.
  » Mergi la Settings > Mobile Networks
  » Apasă pe Network Mode, după care selectează opţiunea WCDMA/GSM (auto connect)
  » Apoi, selectează Network operators şi apasă Search networks

  O dată ce căutarea este completă, selectează operatorul de telefonie mobilă şi testează dispozitivul.

  Verifică dacă funcţionează cartela SIM prin testarea acesteia într-un dispozitiv mobil diferit. Asta dacă nu reuşeşti să selectezi nicio reţea mobilă când are loc căutarea.

  Dacă experimentezi aceeaşi problemă într-un dispozitiv diferit, încearcă să înlocuieşti cartela SIM. Sau să contactezi operatorul de telefonie mobilă să te asiguri că este activată corespunzător.

  Dacă nu ai nicio problemă cu cartela SIM, atunci problema ar putea fi smartphone-ul tău Samsung Galaxy S7 Edge. Poţi să încerci să readuci dispozitivul la setările din fabrică. Nu uita să faci un back-up de date înainte, pentru că vei putea pierde informații importante în acest proces.

  Problema persistă după revenirea la setările din fabrică şi după testarea cartelei SIM? Atunci trebuie să contactezi service-ul partener Samsung România pentru a repara sau pentru a înlocui dispozitivul mobil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.