More

  Apple folosește ingineri NASA pentru ochelarii săi de realitate augmentată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple nu face rabat atunci când vine vorba de resursele necesare pentru dezvoltarea proiectului de realitate augmentata.

  Există tot mai multe informații despre proiectul Apple pentru ochelari de realitate augmentată, iar cea mai nouă a fost publicată de Bloomberg, în care aflăm despre angajarea lui Jeff Norris, fondator al serviciului de Inovații al misiunilor operaționale din cadrul Laboratorului de propulsie al NASA.

  Jeff Norris era responsabil cu introducerea ochelarilor Hololens, de la Microsoft, pe misiunile de pe Stația Spațială Internațională și sincronizarea cu tehnologia care opera Roverul de pe Marte, pentru a putea trimite imagini înapoi pe Pământ.

  Sursele Bloomberg susțin că Jeff Norris lucrează pentru Apple încă de la începutul acestui an, ca membru al unei echipe condusă de Mike Rockwell, fost director al Dolby Labs.

  Lui Norris i-a fost încredințată sarcina de a dezvolta ochelarii de realitate augmentată, cât și de a aduce mai multe funcționalități pe dispozitivul iPhone, care să fie compatibile cu tehnologia realității augmentate.

  Tim Cook investește foarte mult în tehnologia pentru realitate augmentată și o tratează cu foarte mare seriozitate. Acesta este de părere că experiența oferită de realitatea augmentată va fi la fel de normală ca și consumarea a trei mese pe zi.

  Este o direcție pe care Apple a decis să o urmeze, mai ales în ideea în care competitorii săi, cum ar fi Facebook, Google și Samsung, sunt mai interesați de potențialul pe care realitatea virtuală le oferă, lăsând descoperită această nișă, pe care numai Microsoft a început să o exploateze cu seriozitate.

  Este un pas normal, pe care Apple se vede nevoit să îl facă, într-o perioadă în care piața smartphone-urilor este saturată, tabletele nu mai sunt de interes, iar interesul pentru realitatea virtuală și augmentată este din ce în ce mai mare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.