Jocul Tomb Rider este disponibil direct în browser | NOOBZ.RO

Jocul Tomb Rider este disponibil direct în browser

Cristian Gănescu
- 26.04.2017, 11:47 în Gaming
0

SHARES

Lara Croft ajunge pe ecranele laptopurilor noastre, direct în browser, datorită unui proiect open-source.

Acest proiect nu este susținut de studio-ul Square Enix, ci este o inițiativă independentă a unui grup de dezvoltatori pasionați de jocuri. Aceștia nu au avut acces la codul sursă al jocului și a trebuit să refacă întreg jocul de la zero.

Rezultatul muncii lor s-a concretizat în „OpenTomb„, un joc open-source care poate fi jucat direct din browser. Dezvoltatorii au recreat motorul Tomb Rider, iar după patru ani de dezvoltare, primul nivel a fost terminat. Jocul poate fi jucat atât de pe Windows, cât și Mac sau Linux.

Nivelul a fost botezat „OpenLara”, iar acesta cuprinde cea de-a doua zonă a primului joc, utilizatorii controlând personajul Lara Croft. Dezvoltatorii au reușit să obțină o rată a cadrelor chiar mai bună comparativ cu jocul nativ.

OpenTomb poate rula direct din browser și nu necesită instalare pe calculator, dar dezvoltatorii au oferit și codul sursă al jocului, care poate fi descărcat de pe Github. În acest fel, și alți dezvoltatori pot contribui la dezvoltarea jocului.

Nu există un termen exact pentru terminarea întregului joc, care să includă toate nivelele, dar pentru cei ce doresc să experimenteze primul nivel o pot face AICI.

 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!