More

  Samsung a instalat asistentul digital Bixby pe un frigider

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bixby şi-a făcut debutul pe Samsung Galaxy S8, dar din păcate nici până la această oră nu a ajuns să fie disponibil la capacitate maximă pe toate pieţele lumii.

  Gigantul sud-coreean lucrează în continuare la dezvoltarea asistentului virtual, iar cel mai probabil la finalul acestei luni vom primi mai multe detalii despre disponibilitatea acestora.

  Recent, Samsung a anunţat că va aduce Bixby pe frigiderele Family Hub 2.0. Toate noile modele vor include asistenul digital, în vreme ce frigiderele care au fost deja achiziţionate vor primi un update.

  Frigiderele Family Hub 2.0, care au fost lansate în luna martie, pot căuta acum reţete sau informaţii despre vreme, printre alte lucruri, iar asta mulţumită lui Bixby. În plus, de acum frigiderele Samsung vor controla automat temperatura din interior şi pot furniza reţete bazate pe obiceiurile de alimentaţie. Dispozitivul reacţionează ca un hub care interacţionează cu alte dispozitive smart, inclusiv aerul condiţionat sau aspiratorul.

  Samsung va aduce eventual asistentul digital pe o varietate de alte dispozitive pentru acasă, ca de altfel şi pe celelalte smartphone-uri din portofoliu. Unul dintre dispozitivele mobile care cel mai probabil vor primi Bixby este Galaxy Note 8, care este aşteptat să fie anunţat în august.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.