More

  PlayStation Network depășește 70 de milioane de utilizatori unici activi lunar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat în cadrul evenimentului Sony Investor Day 2017 rezultatele pentru anul fiscal 2016, încheiat la 31 martie 2017, dar și strategia pentru următorul ciclu.

  Anul fiscal încheiat a coincis pentru Sony Interactive Entertainment cu lansarea pe piață a PlayStation 4 Slim și PlayStation 4 Pro, care se alătură astfel ecosistemului actualei generații de console. Mai mult, compania pătrunde pentru prima dată în sfera produselor de realitate virtuală cu PlayStation VR, pentru care mai mult de 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri, iar librăria curentă ajunge acum la peste 100 de jocuri.

  Expansiunea ecosistemului PlayStation a influențat numărul de utilizatori unici activi lunar ai serviciilor PlayStation Network, depășind la data de 23 mai pragul de 70 de milioane, dintre care 24,5 milioane sunt abonați ai serviciului PlayStation Plus, cu 27% mai mult față de perioada similară a anului trecut.

  În ce privește numărul de unități PlayStation 4 vândute și distribuite către retaileri la nivel mondial, compania estimează că va ajunge la 78 de milioane de console la sfârșitul anului fiscal curent, care se va încheia în luna martie 2018.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.