Home Homepage Apple a lansat noile modele iPad Pro de 10.5 inchi şi 12.9...

Apple a lansat noile modele iPad Pro de 10.5 inchi şi 12.9 inchi

0

Apple a lansat oficial astăzi noile tablete iPad Pro în cadrul Worldwide Developers Conference. iPad Pro de 12.9 inchi este un upgrade la iPad Pro-ul original din 2015, în vreme ce modelul de 10.5 inchi precede iPad Pro-ul de 9.7 inchi lansat anul trecut.

În ciuda ultimelor zvonuri, Touch ID este încă prezent pe modelele iPad Pro 2017, iar designul vizual este aproape la fel cu cel al generaţiilor anterioare. Totuşi, există o serie de schimbări serioase sub carcasă, atât la nivel de hardware, cât şi de software.

iPad Pro 2017 primeşte ceea ce Apple numeşte „cel mai avansat display de pe planetă”. De acum, poţi să te bucuri de conţinut HDR, iar display-urile oferă suport pentru până la 120 Hz.

Noile display-uri funcţionează mai bine cu Apple Pencil, care oferă acum o latenţă de 20 ms, „cea mai bună din industrie”. Noi funcţii vor fi adăugate la iOS 11, printre care şi Instant Notes, care permite utilizatorilor să ia notiţe direct cu ecranul blocat, ca de altfel să deseneze în interiorul aplicaţiilor precum Notes şi Mail.

Noile iPad-uri vin cu procesor A10X Fusion, care oferă cu 30% mai multă baterie în comparaţie cu generaţia anterioară de tablete. Performanţele grafice sunt şi ele îmbunătăţite cu până la 40%, iar noul procesor are o configuraţie de 6 nuclee.

Camera este îmbunătăţită şi ea cu aceeaşi configuraţie folosită pe iPhone 7 (nu pe iPhone 7 Plus). Apple promite până la 10 ore autonomie a bateriei pentru noua generaţie de iPad Pro-uri şi oferă minimum 64 GB mediu de stocare, dar există de altfel şi variante care includ 256 GB şi 512 GB. Iniţial, noile iPad Pro vor veni cu iOS 10, dar update-ul iOS 11 va fi disponibil imediat după lansare.

Cele mai noi iPad Pro sunt disponibile pentru precomandă începând de astăzi şi vor fi livrate săptămâna viitoare. Varianta de 10.5 inchi costă de la 649 dolari, iar cea de 12.9 inchi de la 799 dolari. Aşa cum ne-am obişnuit, vor fi lansate modele atât cu conexiune mobilă, cât şi fără, iar preţurile vor fi de 779 dolari, respectiv 929 dolari.

Apple a anunţat şi o serie de noi accesorii pentru linia iPad Pro, inclusiv un cablu USB-C Lightning, un cititor de card SD şi un adaptor USB. În curând va fi lansată şi o tastatură care va oferi suport pentru 30 de limbi şi va fi disponibilă în mai multe culori pentru ambele modele.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version