More

  HP lansează un nou portofoliu de produse de gaming OMEN by HP

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP Inc. duce gaming-ul la un alt nivel odată cu lansarea unui nou portofoliu, foarte cuprinzător, de produse de gaming OMEN by HP. Cu un design redefinit și cu o tehnologie îmbunătățită, noua gamă oferă pasionaților de e-sports și gamerilor competitivi tehnica necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel. Fiecare centimetru, interior și exterior, al noilor PC-uri OMEN, monitoare și accesorii, vine echipat cu caracteristici special gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor gamerilor din toată lumea.

  Cele mai importante noutăți:

  Desktop-ul OMEN X Compact este proiectat într-un format adaptabil : se poate conecta rapid la o stație de docare pentru folosirea în mod desktop tradițional sau se poate folosi împreună cu un rucsac special pentru a crea o experiență unică de Realitate Virtuală în orice cameră! Este echipat cu o placă video GPU de la NVIDIA® care suportă overclock din fabrică.

  » Prin extinderea gamei de accesorii special pentru gaming cu o nouă tastatură mecanică, un mouse cu greutate customizabilă, căști căptușite pentru a reduce zgomotul de fundal și mousepad cu un design special care oferă precizie, HP acordă atenție fiecărui aspect al experienței de gaming.

  » Noul desktop OMEN oferă tehnică termală avansată, un design modern și puternic, utilizatorii având acces la componente standard pentru a putea îmbunătăți sistemul cu usurință în viitor.

  Pentru a completa portofoliul PC-urilor OMEN, HP le aduce gamerilor noile laptop-uri OMEN 15 și OMEN 17, echipate cu cea mai nouă și performantă tehnologie în materie de grafică, de la  NVIDIA®,  monitoare de mare rezoluție cu tehnologia opțională G-Sync™ pentru rate de refresh bune și posibilitatea de a accesa și schimba ușor și rapid componentele interne.

  “OMEN by HP este unul dintre brandurile de gaming care se dezvoltă cel mai rapid” a declarat Anne-Sophie Hadberg, head of consumer personal systems EMEA, HP Inc. “Gamerii și pasionații de e-sports vor cele mai cool, cele mai puternice și inovatoare produse existente pe piață cu un design de invidiat. Cu reinventarea întregului portofoliu OMEN – de la design, carcasă, tehnică și performanță – îi ajutăm să  concureze la cel mai înalt nivel.”

  Noul portofoliu de gaming OMEN oferă performanță de Top pentru a DOMINA JOCUL

  Desktopul Compact OMEN X by HP – Adaptabilitate, Flexibilitate, Mobilitate și Performanță Puternică

  OMEN X by HP Compact Desktop este construit cu un focus clar pe oferirea unor configurații hardware de top într-o carcasă mica și portabilă. Noul produs din portofoliul OMEN X, al cărui concept a fost lansat anul trecut, a fost îmbunătățit în urma feedback-ului gamerilor și  dezvoltatorilor de VR (Realitate Virtuală). Elementele cheie ale OMEN X VR Backpack PC au permis companiei să dezolte un design incredibil de bine gândit cu accesorii care duc la un alt nivel modul în care gamerii pot interacționa cu hardware-ul. HP a construit Desktop-ul Compact OMEN X cu cele mai performante elemente disponibile pe piață, lansând astfel un sistem ușor de transportat și adaptabil, perfect pentru pasionatii de e-sports și pentru iubitorii de experiențe de Realitate Virtuală.

  » Placa NVIDIA® GeForce® GTX 1080 oferă puterea necesară pentru jocuri în rezoluții 4K3  sau pentru experiență de Realitate Virtuală fără cusur, utilizatorii având posibilitatea de overclock oficial.

  » Tehnica avansată în privința capacității termice și electrice oferă spațiu suplimentar pentru posibilități de overclocking CPU8 Disponibil cu Intel® Core™ i7 de generația a 7-a cu posibilitate de overclock.

  » Softul OMEN Command Center reduce latența sistemului, oferindu-le gamerilor un control mai mare asupra traficului de rețea și poate suporta simultant mai multe stream-uri; traficul de gaming poate fi îndreptat către conexiunea Ethernet în timp ce actualizările din background sau download rulează pe conexiunea Wi-Fi9.

  » Căștile DTS: suport X® pentru sunet integrat în momentul folosirii căștilor6 , îmbunățățind jocurile și experiența VR la 360 grade.

  Desktopul Compact OMEN X de asemenea duce gamerii la un nivel de imersiune incredibil prin ultima tehnologie de hardware. Cel mai nou desktop care poartă  cu mândrie denumirea OMEN X este construit pentru a oferi experiența supremă de gaming și Realitate Virtuală. Rucsacul VR inclus în Desktop-ul Compact OMEN X oferă posibilitatea de mișcare liberă oferind o experiență cu adevărat profundă, nealterată.

  » Capabilitățile de andocare le permit jucătorilor să docheze foarte simplu OMEN X pentru a se conecta instant la gama lor preferată de accesorii de gaming fără să își facă griji în privința multiplelor cabluri.

  » Bateriile externe permit sesiuni extinse de Realitate Virtuală fără închiderea PC-urilor, astfel încât jucătorii nu trebuie să aștepte deloc. HP include patru baterii și o stație de încărcare astfel încât utilizatorii să poată încărca 2 baterii cu ajutorul echipamentului suplimentar fără să fie nevoie să scoată carcasa. Schimbarea bateriilor se poate face fără oprirea echipamentului sau întreruperea jocului.

  » Plasarea strategică a sistemului de răcire intern și cadrul unghiular plat poziționează partea superioară a PC-ului și orificiile de ventilație departe de utilizatori, pentru a reduce transferul de căldură înspre utilizator.

  » Rucsacul detașabil include cabluri scurtate pentru a-i ține pe jucători concentrați, fără să își facă griji în privința cablurilor lungi în timp ce cablurile de siguranță și curele țin casca VR în siguranță, la locul ei.

  OMEN by HP Accelerator – Profesionist  ziua, Gamer noaptea

  OMEN by HP Accelerator este un device ce aduce gamingul pe orice PC. OMEN Accelerator poate transforma un PC obișnuit, cu Thunderbolt 3, fără capabilități hardware pentru jocuri complexe, într-un puternic PC de gaming, cara să facă față cu succes oricărui joc. OMEN Accelerator livrează flexibilitate și posibilitatea de a lucra pe PC în timpul zilei și de a-l transforma în echipament pentru un gamer pe timp de noapte.

  » Oferă posibilitatea de a instala un card NVIDIA® sau AMD de top

  » Configurabil cu 2.5” 1TB HDD sau 256GB SSD10 (achiziționate separat).

  » Se livrează cu o sursă de 500 W, suficientă pentru orice placă video de top.

  » Certificat Thunderbolt pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de PC-uri HP.

  » Conectarea la PC se face cu un singur cablu, prin care se transfera date și se poate încărca laptop-ul în același timp (maxim 60W). Prin același cablu se oferă conectarea accesoriilor opționale – mouse, tastatură, rețea, monitor.Acces facil la carcasă pentru schimbare ușoară a cardurilor grafice, hard drive-urilor sau a SSD-urilor cu efort minim.

  » Selecție generoasă de porturi USB incluzând 4 USB-uri de tip A 3.0 și 1 USB de tipul 3.1 C™ și RJ-45.

  Desktopurile OMEN by HP– Echipamentul de luptă  care oferă performanță în gaming

  Cel mai nou computer OMEN by HP Desktop este realizat pentru o performanță de gamer adevărată cu caracteristici care intensifică funcționalitatea și aplicabilitatea. Produsele OMEN X au hardware-uri performante menite să ofere super inovatii în categoria de gaming. Desktop-ul OMEN amplifică caracteristici importante de la Desktopul OMEN X pentru a le oferi gamerilor o experiență inedită. Rezultatul este noul tower de la OMEN care oferă posibilitatea unor noi combinații de hardware, incluzând upgradări ușoare datorită capacității HP de a folosi componente standard din industrie și de a le oferi gamerilor posibilitatea a folosi la maximum limitele sistemului.

  » Performanță grafică de excepție datorită plăcii duale NVIDIA® GeForce® GTX 1080 Ti (SLI) sau placa duală AMD Radeon™ RX 580 (Crossfire) pentru grafică puternică pentru cele mai pretențioase jocuri, la setări și rezoluții mai mari de 1080 p2

  » Echipate cu a șaptea generație de procesoare Intel® Core™ i5/i7 CPUs4 cu opțiuni nelimitate de overclocking sau cu AMD Ryzen™ CPUs pentru putere mare de overclocking pentru a suporta jocurilor MMG sau cu multi-tasking.

  » Sistem de racire cu ventilatoare pe toată suprafața, optional pe baza de lichid, pentru o disiparea mai eficientă a căldurii și un spațiu termal adecvat pentru overclocking8.

  » Capacitatea de stocare10 opțională PCIe SSD sau SSD+HDD pentru responsivitate rapidăSoftul OMEN Command Center cu Overclocking8 pentru îmbunătățirea instant a performanței CPU, maximizarea utilizării rețelei prin rezervarea conexiunii Ethernet doar pentru jocuri și mutarea restului de comunicații pe rețeaua wireless.

  Laptopurile OMEN de la HP – Design realizat pe baza unei tehnologii de vârf, inspirat din aviație și interiorul stațiilor spațiale

  Versiunile din 2017 ale laptopurilor OMEN HP 15 și OMEN HP 17 au fost complet regândite pentru a oferi un design adaptat pasionaților de jocuri, cu mai multe capabilități, mai multe porturi și o compatibilitate VR extinsă. Rezultatul: un PC performant susținut de capabilități de gaming ce vin în întâmpinarea celor mai exigente cerințe ale gamer-ilor în materie de jocuri disponibile pe piață.

  Laptopul OMEN 15 este disponibil într-o gamă variată de opțiuni destinate performanței maxime, optimizării experienței de gaming, îmbunătățirii gameplay-ului și limitării influențelor externe asupra atmosferei de joc. OMEN 17 include cea mai rapidă tehnologie disponibilă în prezent, pentru a le asigura pasionaților de jocuri experiențe de înaltă calitate în ceea ce privește nivelul ridicat al frame-rates din cadrul jocurilor premium, opțiuni menite să ofere performanțe de top în toate aspectele de gaming.

  » Unități de procesare grafică performante disponibile pe OMEN 15, până la NVIDIA® GeForce® GTX 1060 cu design Max Q a căror putere grafică permite rularea jocurilor la 1080p și mai sus. OMEN 17 poate fi configurat până la NVIDIA® GeForce® GTX 1070 pentru o putere grafică ce permite rularea jocurilor la 1440p sau mai sus.

  » Procesoare Intel® Core™-i Quad Core de generația a 7-a care permit rularea unor jocuri complexe în modul multiplayer, performanțe multi-tasking extinse sau rularea ultimelor titluri din domeniul jocurilor sportive ce solicită procesorului atingerea a mai mult de 100 FPS.

  » Performanțe înalte în ceea ce privește răcirea dispozitivelor OMEN, prin intermediul unor sisteme complexe de ventilare și de eliminare a aerului cald, ceea ce le permite acestora funcționarea impecabilă pe timpul unor sesiuni de gaming complexe.

  » Experiența de joc cu castile DTS Headphone:X® la 360 de grade, sunet surround captivant cu orice tip de căști, sau folosirea pur și simplu a difuzoarelor Bang & Olufsen integrate. Tehnologia HP Audio Boost cu amplificare discretă, ce permite reglaje performante ale volumului.

  » Iluminare de background Dragon-red a tastaturii optimizată pentru gaming, cu taste WASD cu nuanțe roșii și iluminare de background în alb, pentru identificare ușoară, rollover pentru 26 de taste, cu funcție anti-ghosting, taste direcționale distincte cu dimensiune normală, pentru evitarea apăsării accidentale.

  » Afișaj 4K 3 opțional pentru redarea unui conținut de rezoluție înaltă, sau 1080p cu o frecvență de 120Hz, pentru rate de refresh ridicate, compatibile cu NVIDIA® G-Sync™.

  » Upgradare și accesibilitate facilă, cu un panoul de acces unic pentru HDD, hard disc-ul SSD, și memoria RAM.

  » Configurare VR-ready pentru experiențe de gaming unice în realitatea virtuală.

  Accesoriile OMEN – Detaliile contează

  Regândirea completă a portofoliului OMEN a permis companiei HP Inc. să se concentreze pe accesorii pentru a oferi utilizatorilor experiențe unice prin noua gamă de accesorii. Îmbunătățirea acestor accesorii aduce câteva noutăți față de generațiile anterioare, plasând experiența de gaming în centrul atenției companiei. Astfel, tastatura OMEN, mouse-ul și căștile transformă ecosistemul OMEN într-o experiență de gaming unică.

  » Gama OMEN oferă precizie ridicată prin noua tastatură cu întrerupătoare mecanice OMEN Keyboard 1100 ce include rollover de tip N-Key pentru anti-ghosting.

  » Control optimizat prin mouse-ul OMEN 600, ce include opțiuni pentru customizarea greutății și durabilitate ridicată prin întrerupătare mecanice, garantate să reziste până la 50 milioane de clickuri.

  » Confort și claritate a sunetului ridicate, prin intermediul căștilor OMEN 800, cu suporți pentru ureche ce permit performanțe acustice de excepție pentru tonuri clare înalte, medii și joase, precum și un profil de sunet audio special dedicat vocii clare 6

  Monitoarele OMEN – Orice Mișcare Contează, Orice Frame e Important

  Având în vedere importanța unui monitor de calitate pentru gameri, HP introduce două noi opțiuni, odată cu noua gamă OMEN, OMEN by HP 25 și OMEN by HP 27. HP a creat fiecare dintre aceste monitoare ca să vină în întâmpinarea fiecărui gamer, astfel existând o serie de elemente comune însă cu opțiuni specifice fiecărui model. Astfel, OMEN 25 este optimizat pentru o rezoluție de 1080p, framerate competitiv, și rate de refresh îmbunătățite, compatibil cu tehnologia AMD FreeSync™ oferită împreună cu placa grafică AMD Radeon™7. OMEN 27 aduce o viteză îmbunătățită, compatibil cu NVIDIA® G-Sync® ce permite o fluiditate a imaginilor, fiind un monitor dedicat atât gamerilor împătimiți cât și atleților eSports.

  OMEN by HP 25:

  » Overclockable8 ce permite un timp de răspuns de până la 1ms11 ceea ce reduce întârzierile și ghosting-ul.

  » O rată de refresh de 144Hz11, ceea este mai mult decât dublul celui oferit de monitoarele standard de 60Hz.

  » Tehnologia AMD FreeSync™ 7 sincronizează placa grafică cu monitorul pentru o experiență a imaginilor fluidă, fără întârzieri, eliminând totodată efectul de repetiție a frame-urilor și efectul de tearing.

  » Un sistem de gestionare a cablurilor integrat, ce permite menținerea firelor în spatele monitorului, creat pentru a menține un spațiu de lucru liber; astfel, cârligul de prindere a căștilor este situat în spatele monitorului pentru a nu incomoda, situat însă la îndemână pentru o nouă sesiune de gaming.

  » 2 porturi USB 3.0 ce permit conectarea diferitelor dispozitive USB ce acționează ca un hub USB pentru tastaturi, mouse-uri, și chiar controller-ere speciale precum joystick-uri sau volane.

  » DisplayPort™ este conexiunea recomandată pentru maximizarea efectelor ratelor de refresh pe baza tehnologiei FreeSync™ 7, însă gamerii pot utiliza, de asemenea, portul HDMI pentru a atașa o consolă, oferind astfel pasionaților de jocuri opțiunea de a adapta un singur diplay mai multor platforme de jocuri.

  OMEN by HP 27:

  » Rezoluție QHD1 constând într-un monitor cu 70% mai mulți pixeli decât unulFullHD, astfel încât gamerii pot utiliza opțiunile de rezoluție oferite de jocuri la maximum, obținând astfel o atmosferă de gameplay cât mai realistă și un nivel al detaliilor vizuale de excepție.

  » Un panou Overclockable TN ce permite obținerea unor timpi de răspuns de până la 1ms11 pentru a reduce efectele de lag și ghosting.

  » Un refresh rate de 165Hz11, de aproape trei ori mai mult decât ceea ce oferă un monitor standard de 60Hz.

  » Tehnologia NVIDIA® G-Sync® ce permite adaptarea dinamică a ratei de refresh a monitorului cu rata oferită de către placa grafică, astfel reducându-se efectul de lag, eliminând totodată efectul de tearing și reducându-se efectul de repetiție a frame-urilor.

  » La fel ca și în cazul monitorului OMEN 25, OMEN 27 dispune de un sistem de management al cablurilor integrat, ce permite păstrarea câmpului de bătaie liber și pregătit pentru o nouă oportunitate de a domina competiția.

  » 2 porturi USB 3.0 ce permit gamerilor să se conecteze la orice dispozitiv periferic de care au nevoie pe timpul competițiilor.

  OMEN by HP – Partener oficial al Cupei Mondiale Overwatch

  OMEN by HP este hotărât să inspire gamerii oriunde și să continue să se dezvolte pentru aceștia. Să fie mai buni astăzi decât au fost ieri. Să “Domine Jocul”.

  În acest scop, HP nu numai că a creat cel mai bun echipament de gaming cu noua gamă OMEN însă a decis să se dedice în întregime acțiunii. Astfel, începând din această vară, HP se va alătura Blizzard® Entertainment în cadrul Cupei Mondiale Overwatch 2017. Ca partener oficial, echipamentul hardware al HP va asigura toate condițiile unui gameplay competitiv celor mai buni atleți eSports din cadrul competiției Overwatch™.

  OMEN by HP Prețuri și disponibilitate

  » OMEN X Compact Desktop cu rucsacul de accesorii va fi disponibil în țările EMEA în august, începând de la 3,399 Euro.

  » Desktop-ul OMEN va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 999 Euro.

  » Laptopul OMEN 15 va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 899 Euro.

  » Laptopul OMEN 17 va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 1,099 Euro.

  » Monitoarele OMEN 25 și OMEN 27 vor fi disponibile în țările EMEA in iulie, începând de la 329 Euro și, respectiv, 849 Euro.

  » Acceleratorul OMEN va fi disponibil în țările EMEA în august, începând de la 299 Euro.

  Accesorii:

  » Tastaura OMEN 1100 va fi disponibilă în țările EMEA in iunie, începând de la 129.99 Euro.

  » Mouse-ul OMEN 600 va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 59.99 Euro.

  » Căștile OMEN 800 vor fi disponibile în țările EMEA in iunie, începând de la 79.99 Euro.

  » Mousepad-ul OMEN 100 va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 11.99 Euro.

  » Mousepad-ul OMEN 300 va fi disponibil în țările EMEA in iunie, începând de la 39.99 Euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.