More

  Porsche Finance Group România lansează Porsche Bank Shop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Porsche Finance Group România lansează Porsche Bank Shop, prima platformă online din România care oferă soluții complete de mobilitate în șapte zile: mașină, accesorii, finanțare și asigurare.

  Programul se adresează tuturor persoanelor fizice care știu ce mașină vor să achiziționeze și își doresc să economisească timp și efort în cadrul procesului de achiziție. Mașinile disponibile pe platformă în faza inițială a proiectului sunt Volkswagen Passat, SEAT Ibiza și SKODA Octavia Combi.

  „Suntem încântați să lansăm o platformă online care revoluționează experiența de cumpărare a unei mașini prin finanțare. Clienții care știu ce mașină își doresc și vor să o obțină rapid, fără drumuri suplimentare la bancă sau în showroom, pot perfecta tranzacția online, în siguranță, pe porschebank.shop”, a declarat Helian Redai, Director Vânzări şi Marketing, Porsche Finance Group România.

  „Digitalizarea este un factor-cheie pentru viitorul mobilității – din ce în ce mai mulți clienți își aleg online mașina dorită și adaptează produsul de finanțare acesteia. Prin soluția completă de mobilitate pe care o oferim în Porsche Bank Shop, continuăm să ne sprijinim clienții alături de partenerii noștri, dealerii, adaptându-ne nu doar nevoilor și cerințelor actuale ale acestora, ci și tendințelor de consum care continuă să schimbe paradigma industriei”, a adăugat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

  Pachetele de mobilitate din Porsche Bank Shop sunt disponibile exclusiv online și prezintă beneficii importante. Oferta actuală pentru cele trei modele disponibile pe website include, printre alte beneficii, asigurare CASCO gratuită în primul an de contract, pachetul de întreținere SERVICE inclus pe toată perioada finanțării și un accesoriu cadou: anvelope de iarnă pentru Volkswagen Passat și SKODA Octavia Combi, respectiv un set de bare transversale pentru SEAT Ibiza. De asemenea, finanțarea se obține online și toate etapele procesului de activare a creditului sunt gestionate de Porsche Finance Group România.

  Clienții pot alege unul dintre cele trei pachete disponibile pe website-ul Porsche Bank Shop, fiecare oferind câte o soluție completă de mobilitate: mașină, finanțare, asigurare și întreținere. Mașinile disponibile sunt pre-configurate și pot fi personalizate cu accesoriile suplimentare din ofertă.

  Creditul este oferit de Porsche Bank România, prin finanțare de tip credit auto în lei cu dobândă fixă pentru persoane fizice. Pre-aprobarea creditului se acordă online și, odată achitată taxa de rezervare, clientul este ținut la curent în permanență cu privire la stadiul achiziției sale, iar mașina va fi disponibilă la dealerul ales pentru livrare în decurs de o săptămână.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.