More

  iCentre include în portofoliul său senzorii FIBARO certificați de Apple pentru HomeKit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iCentre, unul dintre cei mai mari Premium Reselleri Apple din România, își lărgește gama de produse pentru casa inteligentă cu brandul FIBARO, producător de top de echipamente pentru automatizarea inteligentă a locuinței.

  Apple HomeKit este un ecosistem destinat automatizării locuinței, în cadrul căruia o serie impresionantă de dispozitive inteligente având eticheta „Works with Apple HomeKit” sunt conectate și funcționează împreună prin tehnologia Bluetooth, cu un consum redus de energie. Pentru utilizatorii de Apple, noua aplicație Home este de departe, cea mai la îndemână modalitate de a avea o casă smart, ce permite controlul și monitorizarea tuturor dispozitivelor certificate pentru HomeKit de pe iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV.

  Cei trei senzori wireless FIBARO înglobează utilizarea intuitivă și designul minimalist cu tehnologia inovatoare, pentru siguranța, securitatea și confortul unei locuințe.

  Senzorul de inundație detectează prezența apei încă de la prima picătură, fiind primul astfel de dispozitiv din ecosistemul Apple HomeKit. Senzorul este echipat cu sonde telescopice ce îi permit funcționarea pe suprafețe neregulate și în spații greu accesibile. Funcționează și ca senzor de temperatură.

  Senzorul de mișcare este un multi-senzor care detectează mișcarea, măsoară temperatura ambientală și intensitatea luminoasă. Suportul inteligent permite plasarea acestuia în orice loc din casă, chiar și pe tavan, perete sau altă suprafață.

  Senzorul pentru ușă/fereastră detectează deschiderea și închiderea ușii sau ferestrei, fiind un element esențial în cadrul sistemului de securitate. Este în același timp și un senzor de temperatură, iar dimensiunea compactă îl face să se potrivească perfect în orice variantă de amenajare interioară.

  “iCentre este expertul în tehnologie care vorbește pe înțelesul tuturor despre lucruri pe care oamenii de acum 100 de ani le-ar fi considerat science fiction. Suntem prietenul alături de care oricine poate descoperi cele mai noi și cool gadget-uri, care te ajută să înțelegi și să iubești tehnologia, să alegi ce este mai potrivit pentru tine, dar și cel care te îndeamnă să fii mereu cu un pas înainte, în viitor. FIBARO este un brand deosebit cu produse performante care înglobează cu succes filosofia iCentre, parteneriatul nostru fiind unul natural și credem noi, de mare succes. De acum, clienții noștri vor găsi atât în magazinul iCentre din Promenada Mall cât și pe www.icentre.ro toate produsele și informațiile necesare pentru a-și creea propriul sistem de monitorizare și administrare a locuinței.” explică Alexandra Ionescu, Marketing Manager iCentre România.

  În România, echipamentele FIBARO sunt distribuite de către compania GDC Telecom.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.