More

  WhatsApp: În curând vei putea să distribui orice tip de document prin aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp vine cu veşti bune pentru utilizatori. În curând se pare că vom avea posibilitatea să distribuim orice tip de document dorim pe WhatsApp, ceea ce înseamnă că nu vom mai fi limitaţi doar la documentele standard precum PDF sau Word.

  Mai exact, atât timp cât un document nu va depăşi 100 MB, vei putea oricând să îl distribui prin intermediul aplicaţiei de mesagerie WhatsApp. Desigur, limita de dimensiune complică un pic lucrurile, dar în cele din urmă trebuia să existe o modalitate prin care nici serverele companiei să nu fie luate cu asalt.

  Funcţia este în prezent disponibilă doar pentru un număr redus de utilizatori beta cu scop de testare. Totuşi, este posibil ca aceasta să fie lansată oficial mai devreme decât ne-am putea aştepta.

  Nu avem momentan prea multe date cu privire la disponibilitatea acestei funcţii pe WhatsApp, iar o altă veste ar mai fi aceea că WhatsApp va continua să funcţioneze pe versiunile Android 2.3.7 şi mai vechi decât aceasta până la 1 februarie 2020. Totuşi, o serie dintre funcţii ar putea să înceteze să funcţioneze în orice moment.

  Ce părere ai despre acestă nouă funcţie WhatsApp? Poţi să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.