More

  Samsung respinge zvonul cum că vânzările Galaxy S8 ar fi mai mici decât Galaxy S7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Publicaţiile financiare sud-coreene, The Bell şi The Investor, citează rapoarte ale analiştilor din industrie care poziţionează vânzările Galaxy S8 şi S8
  Plus la aproximativ 9.8 milioane de unităţi în primele două luni de la lansare.

  Acest lucru reprezintă cu 20% mai puţin decât cele 12 milioane de Galaxy S7/S7 Edge pe care pe care Samsung le-a estimat în aceeaşi perioadă a anului trecut. Samsung a redus comenzile de componente, un semn de vânzări insuficiente, potrivit unui analist care preferă să rămână anonim.

  Totuşi, un oficial Samsung respinge rapoartele, subliniînd că Galaxy S8 s-a lansat iniţial pe un număr mai limitat de pieţe în comparaţie cu lansarea globală de care s-a bucurat Galaxy S7. „Am estimat ca vânzările Galaxy S8 să fie la fel ca cele S7 pentru moment”, a adăugat reprezentantul Samsung.

  În data de 6 mai, Samsung a anunţat că a vândut 5 milioane de unităţi în primele 3 săptămâni de disponibilitate, cu 20 – 30% mai mult decât Galaxy S7 şi S7 Edge. Să scazi de la 20% mai mult la 20% mai puţin în vânzări în a doua lună de disponibilitate trebuie să fi avut vânzări extrem de mici, ceea ce în cazul Samsung S8 este puţin probabil.

  Samsung Galaxy S8 este cel mai râvnit smartphone disponibil pe piaţă la acest moment, dar cum piaţa de dispozitive mobile este volatilă şi în scădere, cu siguranţă şi Samsung are de suferit.

  Gigantul de tehnologie sud-coreean a estimat un profit record pentru al doilea trimestru financiar. Cu 12,1 miliarde de dolari, Samsung poate să bată Apple la capitolul cea mai profitabilă companie de tehnologie din lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.