More

  iPhone 8 ar putea avea încorporat laser 3D în camera principală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple aprofundează la maximum realitatea augmentată şi se pare că are în plan să încorporeze pe noul iPhone 8 un laser 3D în camera de pe spate. Fast Company anunţă că dispozitivul va prezenta un senzor 3D în camera de pe spate, menit să ajute în cazul realităţii augmentate şi altor tehnologii ale camerei.

  Senzorul laser 3D de la Apple va permite iPhone 8 să ofere o detecţie mai bună pentru realitatea augmentată. Astfel, compania va reuşi să mărească precizia pentru aplicaţiile ARKit, făcând astfel tehnologia să fie şi mai puternică.

  În afară de beneficiile oferite de realitatea augmentată, sistemul 3D va oferi un tip de autofocus pentru fotografie multe mai precis: „Sistemul de laser VCSEL calculează distanţa pe care o parcurge lumina de la laser la ţintă şi înapoi la senzor şi generează o măsurătoare TOF (Time of Flight) – timp de zbor – . Sistemul constă într-o sursă (laserul VCSEL), o lentilă, detector (senzor) şi un procesor. Întreagul ansamblu costă aproximativ 2 dolari / telefon”, declară o sursă.

  În ultimele zile, au existat o serie de rapoarte care vorbeau despre posibile întârzieri ale lansării iPhone 8, pentru că sistemul laser 3D nu va fi gata la timp pentru dispozitiv. Astăzi, aflăm că „depinde de progresul inginerilor Apple în integrarea sistemului laser în telefon” şi că ar putea fi disponibil anul acesta sau poate anul viitor.

  „Noul telefon este aşteptat să vină cu o serie de noi funcţii care sunt noi pe iPhone-uri, inclusiv încărcare wireless, un display OLED edge-to-edge şi posibil, butoane sigilate pe marginile telefonului, care răspund cu feedback haptic şi sunt complet rezistente la apă.”, scrie în raport Fast Company.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.