KFC lansează propriul smartphone în parteneriat cu Huawei

Mădălina Gănescu
- 14.07.2017, 13:34 în Smartphones
0

SHARES

Au trecut 30 de ani de când KFC şi-a făcut debutul în China, iar pentru a sărbători, lanţul de fast-food american se lansează în industria de dispozitive mobile cu ajutorul celui mai mare brand de electronice din China, care sărbătoreşte, de asemenea, 30 de ani de existenţă anul acesta.

Cele două companii vor colabora pentru a lansa o ediţie limitată de smartphone-uri. Telefonul, care va veni cu semnătura roşie KFC va avea atât logo-uri KFC şi Huawei inscripţionate pe margini, ca de altfel şi anul istoric 1987.

Telefonul va veni cu aplicaţia chinezească KFC şi o nouă aplicaţie de muzică. Îmbunătăţirea va permite utilizatorilor să aleagă muzica pe care o ascultă în restaurantele KFC, acţionând ca un tonomat din secolul 21.

Niciuna dintre cele două companii nu au anunţat cât va costa telefonul sau unde anume va fi vândut. Totuşi, unii au prezis că atunci când va fi lansat, acesta va fi disponibil prin intermediul platformei TMall de la Alibaba, pe care KFC deja o foloseşte pentru ofertele la mâncarea pe care o comercializează.

La fel ca majoritatea brandurile care operează în China, KFC oferă opţiuni de plată cu mobilul, propria aplicaţie şi chiar jocuri pe dispozitive mobile. Dar, în 2016 KFC a trecut la următorul nivel, deschizând un restaurant în Shanghai care funcţionează doar cu roboţi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!