More

  Samsung va recicla 157 tone de metale rare din Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronic a declarat marţi că are în plan să recicleze 157 tone de metale rare din dispozitivele mobile Galaxy Note 7 pe care le-a retras de pe piaţă la finalul anului 2016, iar asta pentru a minimiza impactul pe care acestea le-ar putea avea asupra mediului.

  Samsung a declarat într-un comunicat de presă că plănuieşte să refolosească modulele de cameră, procesoarele şi display-urile, ca de altfel şi alte componente. Samsung va recupera de altfel şi cobalt, cupru, aur, argint şi alte metale din părţile non-reutilizabile.

  Grupurile Green şi Equality Environmental au făcut apel la Samsung să recicleze sau să refolosească metalele rare pe care le conţine Galaxy Note 7.

  Samsung încearcă să scape de urmele lăsate de retragerea de pe piaţă a Galaxy Note 7. Din cauza riscurilor de securitate, Samsung a fost forţat să retragă de pe piaţă Galaxy Note 7 şi a pierdut 5.4 miliarde în profit operaţional.

  Analiştii spun că de la lansarea Galaxy S8 în aprilie, vânzările de dispozitiv au rămas stabile, indicând că Samsung se recuperează. Ca parte din retragerea Galaxy Note 7, Samsung a lansat o nouă versiune a telefonului în Coreea de Sud la începutul acestei luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.