More

  Facebook LIVE oferă acum suport 4K pentru video-urile la 360 de grade

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De acum, Facebook LIVE nu doar că va oferi suport 4K pentru video-urile la 360 de grade, ci îţi va permite să vizionezi, de asemenea, trasmisiuni 4K în realitate virtuală, informează The Verge. Facebook a anunţat o serie de update-uri la platforma de video-uri live la 360 de grade pentru a o face mai accesibilă atât pentru creatori, cât şi pentru cei care vizionează.

  Poţi să vizionezi de astăzi video-uri transmise live la 360 de grade pe Facebook în rezoluţii de până la 4K, ajutând la creşterea fidelităţii transmisiunii live pentru utilizatorii care deţin un monitor capabil şi creatori care au suficientă putere pentru transmisiune live de ultimă generaţie.

  Transmisiunile live respective sunt accesibile de acum şi în realitate virtuală, asta în cazul în care vei prefera să vizionezi video-ul 4K pe Samsung Gear VR. Facebook a precizat că video-urile live 4K şi cele la 360 de grade nu primesc pentru moment suport pe Oculus Rift.

  Încă o îmbunătăţire anunţată astăzi de Facebook este aceea că pentru pagini şi nonprofituri, Facebook permite adăugarea unui buton de „donează” pentru a strânge bani de la utilizatori.

  Mai mult decât atât, Facebook anunţă, de asemenea, un nou program de parteneriat astăzi pentru a certifica produsele hardware şi software de la terţi ca fiind „LIVE 360 Ready”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.