More

  Google ar putea cumpăra HTC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zvonurile arată că Google se apropie cu paşi repezi de achiziţia HTC. De fapt, pe marginea acestui subiect s-a mai discutat şi în 2016, dar nu a existat până acum nicio confirmare oficială din partea reprezentaţilor celor două companii.

  Se pare că, Google se află „în ultimele stadii de negociere” pentru a cumpăra un brand care nu o duce foarte bine. Raportul arată că, Google are de gând fie să achiziţioneze firma în totalitate (vorbim de divizia de mobile, pentru că HTC Vive nu face parte din înţelegere) sau să devină „partener strategic”, lucru ce înseamnă că nu va prelua conducerea, dar va ocupa cel mai probabil un rol aproape exclusiv în parcursul activităţii HTC Mobile de zi cu zi.

  În ceea ce priveşte achiziţionare completă a companiei, motivul evident ar fi acela că Google doreşte să deţină controlul absolut asupra procesului de creaţie, lucru ce îi va permite să producă un telefon care a fost conceput într-adevăr la standardele sale şi ar salva costurile prin faptul că s-ar putea ocupa de producţie.

  Astfel, achiziţionarea HTC de către Google ar face procesul de design mult mai simplu şi mai rapid, iar Google ar putea deţine o firmă care produce unele dintre cele mai atractive telefoane la nivel de design din lume.

  Totuşi auzind acest zvon, că Google va achiziţiona HTC, nu putem să nu ne întrebăm de ce a decis Google să vândă Motorola companiei Lenovo în 2014 şi nu a aplicat strategia menţionată mai sus în cazul brandului.

  HTC reprezintă un „adevărat” partener de producţie, unul care are abilitatea şi experienţa necesară în producţia de dispozitive când vine vorba de specificaţii şi o firmă care are unul dintre cele mai tari departamente de design din lume, lucru ce ar putea oferi Google şansa de a produce dispozitive premium senzaţionale. Vă ţinem la curent cu informaţiile, pe măsură ce acestea vor mai apărea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.