More

  REVIEW Tenda AC6: AC1200 Smart Dual-Band WIFI Router

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tenda ne-a obișnuit deja cu soluțiile sale de rețelistică, iar astazi vom vorbi despre Tenda AC6, routerul cu tehnilogie ac1200 Smart Dual-Band.

  Tenda AC6 este un router dual band inteligent, cu semnal puternic și performanță stabilă. Acceptă standardul Wi-Fi 802.11ac de generația a 5-a, iar viteza dual band concurentă este de până la 1167Mbps.

  Acesta este echipat cu un procesor Broadcom de 900 MHz acare oferă  performanțe rapide și stabile. Ca o particularitate a acestui dispozitiv, am fost plăcut surprins să constat că semnalul routerului Tenda AC6 are o putere sporită de penetrare a pereților. Acest lucru este posibil datorită amplificatoarelor puternice independente, a tehnologiei inteligente Beamforming+ și a celor 4 antene HG de 5dBi.

  Caracteristici principale

  Tenda AC6 poate oferi viteze pe tehnologia 11ac de până la 1167Mbps, respectiv  867Mbps la 5GHz și 300Mbps la 2.4GHz.

  Chipul Broadcom cu procesor de 900MHz oferă viteze de 3 ori mai mari și stabilitate superioară.

  Amplificatoarele puternice și antenele externe oferă o acoperire a întregii locuințe, cu o putere sporită de penetrare a pereților.

  Tehnologia Beamforming+ contribuie la creșterea razei de acoperire a dispozitivelor 802.11ac WiFi.

  Tenda Ac6 dispune de un sistem de administrare inteligentă și programare WiFi, indicator LED și economisire a energiei, pentru o viață sănătoasă.

  Procesul de instalare este extrem de facil și nu durează mai mult de 30 de secunde.

  Design

  Din start trebuie să apreciem design-ul „agresiv”, dar plăcut, în același timp. Design-ul este unul folosit în special pentru routerele high-end, care te duc automat cu gândul la viteză, la performanță.

  Partea frontală dispune de un panou cu LED-uri unde sunt indicate porturile care sunt folosite și serviciile active.

  Pe spate avem portul de încărcare, un buton pentru activarea rețelei WiFi, un buton pentru activarea RST/WPS. Tenda AC6 dispune de un port WAN, în care trebuie introdus cablul de internet, plus încă 3 alte porturi LAN. Ca particularitate, ultimul port activează și ca port IPTV, atunci când serviciul este activat.

  Performanțe

  Tenda AC6 vine cu noul standard Wi-Fi 802.11ac ce oferă viteze wireless de 3 ori mai rapide decât tehnologia 11n. Atingând 300 Mbps în 2.4 GHz și 867 Mbps în 5GHz, AC6 are o viteză totală de până la 1200 Mbps și își menține stabilitatea în orice moment.

  Tenda AC6 este alegerea superioară pentru streaming HD fluid, jocuri online și alte sarcini ce necesită bandă largă.

  De-a lungul testării, am folosit intens serviciile de streaming video, cum ar fi Netflix și Twitch, dar nu ne-am limitat numai la acest tip de activități. Routerul a făcut față cu brio și în timpul jocurilor video, shoter, în special.

  Preț și disponibilitate

  Tenda AC6 poate fi achiziționat de la majoritatea retailerilor online din România, la un preț de aproximativ 180 Lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.