HTC lansează smartphone-ul HTC U11 life cu Android One

NoobZ
- 2.11.2017, 13:47 în Smart
2

SHARES

HTC anunță lansarea celui mai nou membru al familiei “U” de smartphone-uri, noul HTC U11 life. La fel ca predecesorul său, noul HTC U11 life este creat să fie o reflexie a ta – motivația, pasiunea, creativitatea și individualitatea ta – și totuși îți oferă funcții unice de calitatea unui vârf de gamă pentru o fracțiune din prețul acestuia, inclusiv cele mai recente inovații software de la Google, prin Android One.

Noul HTC U11 life îți aduce cele mai bune inovații ale lui HTC U11, și chiar mai mult:

– Edge Sense, dimensiunea viitorului în domeniul interacțiunii prin atingere, ce îți permite să strângi noul HTC U11 life pentru a lansa cele mai folosite aplicații, inclusiv Asistentul Google.

– Camere foto uimitoare, cu Phase Detection Autofocus și HDR Boost pe camera foto principală de 16 MP, pentru fotografii mai clare și mai rapide, și sensibilitatea UltraPixel la lumină pe camera foto frontală de 16 MP, pentru selfie-uri extraordinare, chiar și la lumină scăzută. Fotografii Google este galeria implicită, oferindu-ți stocare gratuită și nelimitată pentru fotografii și videoclipuri de calitate.

– Design durabil și rezistent la intemperii al suprafeței lichide, încorporând o carcasă spate din sticlă acrilică, ce transformă lumina cu fiecare mișcare – chiar și pe ploaie, zăpadă sau praf, având o rezistență la praf și apă certificată IP671.

– Căști audio HTC USonic incluse, pentru cea mai personală experiență auditivă de pe un smartphone, ce se adaptează urechilor tale, plus Anularea Activă a Zgomotului încorporată.

– Ești la curent cu Google prin Android One – bucură-te de cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Android, Oreo, chiar din cutie, oferindu-ți cea mai bună experiență software de la Google.

HTC U11 life – Edge Sense

Noul HTC U11 life dispunde de apreciata tehnologie inovatoare, Edge Sense. Cu o simplă strângere, poți lansa camera foto și face poze, poți rezolva probleme cu ajutorul Asistentului Google3, poți lansa orice aplicație, și multe altele. Nu doar că poți face fotografii cu Edge Sense, dar o poți seta și pentru a deschide aplicația ta preferată, de pildă Hărți Google sau Muzica Google, și strange pentru a folosi cam orice funcție din cadrul acesteia.

Poți strânge Edge Sense pentru a accesa Asistentul Google. Găsește un restaurant, verifică scorul meciului, și nu numai. Nu e nevoie să spui “OK Google” dacă nu vrei. Doar strânge și pune întrebarea pentru a primi imediat rezultate.

“Întâi pe U11, acum pe U11 life” – HTC USonic

Pentru o experiență la fel ca pe vârful de gamă HTC U11, HTC USonic îți oferă automat Anularea Activă a Zgomotului, sunet pe 24 de biți de calitate certificată Hi-Res Audio, și capacitatea de a acorda sunetul cu auzul tău unic. Căștile audio HTC USonic îți cartografiază urechea internă, cu ajutorul unei tehnologii avansate, similare sonarului, apoi adaptează profilul de sunet auzului tău unic.

HTC USonic încorporează Anularea Activă a Zgomotului, ce reduce distragerile din jurul tău, pentru ca tu să te poți dedica muzicii, videoclipurilor sau jocurilor tale. Funcția lucrează automat, monitorizând continuu nivelurile sonore ambientale și adaptându-se rapid la noi zgomote sau interferențe.

HTC U11 life – Camere foto uimitoare

Camera foto principală de 16 MP a noului HTC U11 life include și Phase Detection Autofocus (PDAF) pentru o focalizare super-rapidă, fără blur, și HDR Boost, pentru o plajă dinamică de expunere mai largă. HDR Boost, introdus prima dată pe HTC U11, îți aduce toate beneficiile HDR-ului, fără întârzieri. HDR Boost îți oferă imagini mai clare și echilibrate, suprinzând multiple imagini ce măsoară cele mai întunecate umbre și cele mai luminoase puncte, fără încetiniri. Sunt incluse și înregistrarea video 4K și tehologia Temporal Noise Reduction, pentru videoclipuri mai fine și vii.

Camera foto frontală de 16 MP îmbină detaliile de înaltă de rezoluție cu sensibilitatea la lumină UltraPixel, pentru selfie-uri strălucitoare, fie zi sau noapte. Și folosește aceleași funcții puternice HDR Boost și de reducere a artefactelor precum camera foto principală.

HTC U11 life – Design cu suprafață lichidă, rezistent la intemperii

Design-ul noului HTC U11 life este o continuare a filosofiei suprafeței lichide. Telefonul încorporează o suprafață durabilă din sticlă acrilică pe spate, create folosind folosind metoda Depunerii Hibride în Spectrul Optic pentru a stratifica minerale prețioase înalt refractive pe carcasa de pe spate. Rezultă culori incredibil de vii, ce transformă lumina la fiecare mișcare.

Noul HTC U11 life încorporează simetria triaxială concepută pentru HTC U11, pentru a-ți oferi un telefon subțire din orice unghi. Noul HTC U11 life nu este doar frumos, ci și confortabil de ținut în mână.

Design-ul certificat IP67 înseamnă că HTC U11 life va fi protejat de intemperii, deci poți face fotografii cu o simplă strângere, chiar și în condiții de praf, ploaie sau zăpadă.

HTC U11 life – O experiență simplă, securizată și proaspătă, creată de Google

Noul HTC U11 life îți aduce din start tot ce-i mai bun din Android, fiindcă e un telefon Android One. Bucură-te de toate funcțiile Android Oreo™ direct din cutie, precum un telefon securizat, cu aplicațiile tale favorite de la Google, ca YouTube, Asistentul Google, Hărți și nu numai. În plus, experiența software Android One este simplă, ușor de navigat și de personalizat Mai inteligent, mai rapid, mai puternic și mai cool ca niciodată, Oreo îți optimizează performanța bateriei, pentru ca tu să poți face mai mult din ceea ce-ți place.

Noul HTC U11 life folosește puterea Qualcomm® Snapdragon™ 630 Mobile Platform pentru a-ți oferi performanța pe care o aștepți din partea unui procesor mobil de vârf: grafică cu claritate de cristal, streaming fără întreruperi de filme HD, viteze amețitoare pe wireless și baterie ce durează.

Prin comparație cu HTC 10, ai cu aproape 2 ore mai mult timp de redare video, 20 de ore de muzică la difuzor, 14 ore de redat muzica la căști sau aproape 2 ore de navigare web prin Wi-Fi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!