More

  REVIEW Trust Laban GXT 188: Un mouse de gaming curcubeu, care îți ia ochii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Unii dintre noi am construit o pasiune nestăvilită pentru jocuri pe calculator, iar aceasta trebuie hrănită în mod constant cu toate ingredientele necesare pentru o experiență de gaming captivantă. Periodic, la Noobz testăm accesorii de gaming și vă împărtășim din experiența pe care am avut-o cu fiecare produs în parte, astfel încât să reușiți să luați o decizie de achiziționare a unui produs cât mai informat, simplu și rapid.

  Mouse-ul de gaming Trust Laban GXT188 face parte din categoria de mouși low-mid-range, dar ceea ce putem afirma înainte de orice este că acest periferic chiar îți ia ochii. Dacă ți-ai construit acasă centrul tău de comandă de la care te joci constant pentru relaxare sau chiar și pentru a face bani, mouse-ul Laban RGB va reuși cu desăvârșire să se mențină în lumina reflectoarelor când vine vorba de design.

  Noi l-am numit și ”mouse-ul de gaming curcubeu”, iar asta pentru luminile LED RGB cu effect de curcubeu. Lumina LED RGB este ajustabilă complet cu software inclus pentru a crea impresia de spectacol de lumini, inclusiv efectul de cucubeu din jurul mouse-ului de gaming Laban. Folosind temele prestabilite, ai posibilitatea de a controla efectele LED, cum ar fi iluminare complete, iluminare cu pauze sau efect flash pentru a transforma Laban în piesa de rezistență a colțului tău de gaming.

  Deși nu este un mouse de gaming high-end, Laban a fost optimizat pentru grip și control maxim, iar senzorul optic destul de precis permite utilizarea a maxim 15.000 DPI. În plus, pentru o viteză și mai mare, Trust a aplicat pe partea inferioară a mouse-ului de gaming pad-uri din teflon care reduc viteza de frecare, iar butoanele de acces sunt plasate în locații ergonimice, chiar lângă degetul mare al utilizatorului.

  Laban GXT 188 are propria inteligență artificială care permite gamerilor să combine acțiuni consecutive într-un singur click macro. Software-ul avansat de gaming permite utilizatorilor să se răsucească, să tragă și să reîncarce printr-o singură apăsare de buton, cum de altfel, pot veni fără probleme cu propriile combinații care să schimbe regulile jocului.

  #Trust #Laban #GXT188 #gaming #mouse

  O postare distribuită de Cristian Ganescu (@ganescucristian) pe

  Mouse-ul de Gaming Trust Laban GXT 188 este compatibil cu toate dispozitivele care oferă suport pentru Windows, este disponibil în variantă neagră și are un cablu din cauciuc de 180 cm lungime. Pentru mai multe detalii despre produs puteți accesa pagina oficială Trust, iar dacă vreți să achiziționați mouse-ul de gaming la un preț mai mult decât rezonabil, eMAG are în această perioadă o ofertă cu preț de 199,99 lei, redus de la 249,99 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.