More

  Mio lansează camera video auto MiVue 786 WIFI, care transmite live pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., anunță disponibilitatea pe piața locală a camerei video auto Mio MiVue 786 WIFI, dotată cu GPS și WiFi. Modelul este primul din gamă capabil să transmită în direct pe contul de Facebook al utilizatorului imagini din timpul călătoriei.

  Încă de la achiziționare, Mio MiVue 786 WIFI este pregătită să înregistreze cele mai importante momente până la destinație – este suficientă introducerea unui card microSD de până la 128 GB și conectarea la sursa de alimentare pentru ca dispozitivul să pornească. Odată plasată pe parbriz, camera poate fi ușor configurată datorită ecranului tactil de 2,7 inci (6,9 cm) și meniurilor intuitive, cu pictograme de mari dimensiuni.

  Mulțumită conexiunii wireless, videoclipurile în format MP4 surprinse în timpul călătoriei pot fi salvate cu ușurință pe telefon, folosind aplicația MiVue Pro, iar apoi partajate pe conturile de socializare. În plus, Camera Mio MiVue 786 WIFI poate fi setată să transmită live pe Facebook imaginile la rezoluție Full HD din timpul deplasării cu autoturismul.

  Spre deosebire de alte camere video auto, firmware-ul și poziția camerelor de radar fixe vor fi actualizate wireless, fără a mai fi nevoie de conectarea la calculator.

  MiVue 786 WIFI integrează un senzor optic Sony capabil să funcționeze chiar și în condiții dificile de iluminare, în timp ce obiectivul cu diafragmă F1.8 este realizat integral din sticlă și dispune de filtru infraroșu. Practic, datorită acestor caracteristici, noua cameră video înregistrează imagini la o calitate superioară, cu rezoluție Full HD, atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții, detaliile surprinse, inclusiv plăcuțele de înmatriculare, fiind extrem de clare.

  În plus, dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigură captarea imaginilor detaliate și largi, fără zone moarte.

  Dispozitivul începe să înregistreze imediat după pornirea motorului, în timp ce odată cu instalarea unui sistem de alimentare continuă, precum Mio SmartBox, MiVue 786 WIFI poate fi utilizat în modul Parcare, fără ca șoferul să fie în mașină, și va surprinde orice mișcare petrecută în fața autoturismului.

  Camera dispune de un sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS), care notifică șoferul în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) sau în caz de coliziune frontală (FCWS). De asemenea, dacă distanța dintre autoturism și mașina din față scade, de exemplu atunci când șoferul mașinii din față frânează, sistemul FCWS emite o alertă.

  De asemenea, dispozitivul oferă avertizări cu privire la camerele de radar fixe, cu actualizări lunare pe întreaga durată de viață a dispozitivului, dar și alerte sonore în cazul depășirii limitei de viteză.

  Professional Commercial/Wedding/Portrait Photographer www.barneywarnerphotography.co.uk

  În eventualitatea unui accident sau la detectarea unei mișcări bruște, senzorul G cu 3 axe integrat va înregistra direcția și forța, inclusiv impactul, virajele și accelerația, în timp ce modulul GPS integrat va oferi șoferilor o dovadă suplimentară legată de locația autoturismului, dar și informații despre direcţia și viteza mașinii în orice moment al călătoriei. Mai mult, cu ajutorul aplicației MiVue Manager, traseul monitorizat poate fi vizualizat direct în Google Maps.

  MiVue 786 WIFI permite și înregistrarea evenimentelor rutiere din spatele vehiculului, cu ajutorul camerei opționale Mio MiVue A20. Camera video MiVue 786 WIFI este disponibilă în România la un preț recomandat de 799 de lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.