More

  Sony lansează căștile premium MDR-1AM2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează căștile MDR-1AM2, succesoarele popularelor căști MDR-1A lansate în 2014, care aduc o serie de caracteristici noi și îmbunătățite pe segmentul premium. Sony s-a bazat în acest demers pe experiența audio de înaltă calitate deja consacrată și a îmbunătățit și mai mult sunetul.

  Sunet superior pentru audiții sofisticate

  Noile căști sunt dedicate utilizatorilor care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului. Cu certificări Hi-Res extinse, sunt compatibile cu o redare a frecvențelor de până la 100kHz și sunt dotate cu un nou driver HD de 40mm, astfel încât utilizatorii se pot bucura de sunet într-o bandă largă de frecvențe, dar și cu diafragme din polimeri cu cristale lichide acoperite cu aluminiu, fiecare diferență perceptibilă fiind reprodusă perfect.

  Modelul 1AM2 dispune de o rețea de tip Fibonacci pentru a susține intervale de frecvență foarte ridicate, precum și de un cablu OFC (cupru fără oxigen) acoperit cu argint, care contribuie la reducerea pierderii semnalului. Un alt avantaj îl reprezintă opțiunea unei conexiuni echilibrate de 4.4mm, precum și a unei conexiuni standard de 3.5mm pentru o utilizare îmbunătățită. Această pereche de căști valorifică avantajele gamei de căști Signature, modelul MDR-Z1R, și respectă aceeași linie audio.

  Confortul este esențial

  Căștile sunt mai ușoare decât modelul precedent – un avantaj semnificativ dacă sunt purtate acasă sau în mișcare. Utilizatorii pot purta această pereche de căști mai mult timp peste urechi, datorită pernuțelor special concepute pentru un confort sporit. Pernuțele pentru urechi din piele sintetică sunt confortabile și moi, fiind realizate din spumă poliuretanică cu rezistență redusă.

  Căștile 1AM2 sunt lansate în două culori elegante – negru și argintiu.

  Design realizat în colaborare cu Kimber Kable®

  Căștile sunt livrate cu două cabluri, unul standard și un cablu de 4.4mm pentru o conexiune echilibrată. Cu toate acestea, dacă utilizatorii doresc să îmbunătățească sunetul redat, Sony le pune la dispoziție și un cablu Kimber Kable®, care se potrivește perfect cu căștile 1AM2. Cablul  MUC-S12SB1 Kimber Kable® este compatibil cu aceste căști, dar și cu alte căști care dispun de o singură ieșire. Acest cablu oferă compatibilitatea de care au nevoie utilizatorii pentru o conexiune echilibrată între Walkman® și căștile Sony.

  Prețuri și disponibilitate

  Modelul MDR-1AM2 va fi disponibil de la începutul lunii aprilie, la un preț de aproximativ 250 euro.

  Cablul MUC-S12SB1 va fi disponibil din primăvara lui 2018, la un preț de  aproximativ 200 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.