More

  HP îmbunătățește stațiile grafice și lansează noi produse VR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP a anunțat că va echipa stația grafică HP Z4 cu o serie de procesoare Intel® Xeon® sau Core™ X și cu o grafică duală de înaltă performanță. Cea mai recentă tehnologie a companiei HP a fost prezentată la SOLIDWORKS World, ocazie cu care au fost prezentate și imprimantele 3D low-cost, full-color, fapt ce evidențiază inițiativa HP de a oferi soluții complete pentru dezvoltatorii de produse.

  Stația grafică HP Z4, ideală pentru inginerie, simulare, randare și realitate virtuală (VR), oferă performanțe solide pentru o gamă largă de aplicații. Aceasta poate gestiona cu ușurință sarcini care necesită procesare de înaltă frecvență, mai multe nuclee CPU și plăci grafice duale de înaltă performanță.

  Pe lângă procesoarele Intel® Xeon® W, stația grafică Z4 poate fi acum configurată cu procesoare Intel Core™ X disponibile cu până la 18 nuclee și până la două plăci grafice pentru performanțe și productivitate înalte. Fiind concepută pentru simulare și creare de conținut VR, utilizatorii pot face cu ușurință trecerea de la design la simulare si la vizualizare.

  HP a prezentat, de asemenea, căștile HP Windows Mixed Reality – Professional Edition. Acest set de căști VR oferă o experiență de imersie uimitoare datorită rezoluției de 1440×1440 pe fiecare ochi și o rată de refresh de până la 90 Hz. Pentru companii, acest set de căști este combinația perfectă de confort și relaxare, având în dotare benzile pentru față ușor de curățat. De asemenea, folosește o bandă de susținere cu două căi, un buton de reglare fină și un afișaj cu balama frontală pentru o experiență superbă, destinată unuia sau mai multor utilizatori.

  Stația grafică HP Z4, redefinită și îmbunătățită, împreună cu ultima generație de căști HP Windows Mixed Reality și noile noastre soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților vor transforma modul în care se dezvoltă produsele din toate sectoarele industriale”, a declarat Gwen Coble, director, Workstations, Thin Clients, Retail Solutions and Immersive Computing, EMEA, HP Inc.În ultimul an, HP a lansat cea mai puternică stație grafică din lume, cel mai puternic PC detașabil și primul rucsac profesional VR. Lansările de astăzi reflectă concentrarea noastră pe creșterea continuă a portofoliului de stații grafice și de capacități VR care vor permite noi experiențe uluitoare și vor redefini viitorul computerelor.”

  Pentru a aborda o serie de aspecte complexe ale dezvoltării și implementării VR, HP a făcut cunoscute detaliile despre HP VR Launch Kit pentru Unreal Engine. Kitul VR a fost creat pentru a accelera procesele de producție prin sprijinirea dezvoltării VR pentru vizualizarea designului.

  Acesta permite utilizatorilor să determine rapid configurațiile computerizate optime, economisind timp în pregătirea VR cu Datasmith, care automatizează optimizarea activelor 3D pentru mediul de dezvoltare al Unreal și interacțiunile comune, inclusiv expunerea pieselor și vizualizarea unor secțiuni transversale ale modelului. HP VR Launch Kit pentru Unreal Engine, o suită de instrumente care se bazează pe Unreal Engine, a fost dezvoltat de HP în colaborare cu Intel și Epic Games.

  Produsele noi se alătură soluțiilor hardware integrate HP pentru dezvoltarea produselor, ce includ stațiile grafice HP Z Desktop: cele mai puternice stații grafice din lume – stația grafică HP Z8, noile stații grafice HP ZBook Mobile, cea mai puternică și prima stație de lucru PC detașabilă – HP ZBook x2, precum și rucsacul HP Z VR, primul de acest gen la nivel mondial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.