More

  Soluții profesionale Epson de videoproiecție pentru concerte, spectacole și conferințe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson prezintă gama de videoproiectoare destinate mediului profesional, dar și vârful de gamă din categoria home cinema – Epson LS-100, primul model home cinema ultra short-throw Full HD cu sursă de lumină laser și tehnologie 3LCD, pe care Mariciu l-a avut o perioadă în teste și despre care ne-a povestit mai multe în vlog și pe blog.

  *Imaginea reprezentativă este proiectată cu videoproiectorul home-cinema Epson LS-100 pe o diagonală de 3 metri. 

  Soluțiile sunt prezentate în diverse scenarii de utilizare, fiind adresate unor clienți precum organizatorii de evenimente (spectacole, concerte, corporate), teatre, operă, instituţiilor de învăţământ care au nevoie de proiecţii în spaţii mari, precum aule sau amfiteatre, dar și furnizorilor de servicii de închiriere de echipamente audio-video.

  Între soluțiile expuse se numără cel mai luminos videoproiector 3LCD laser de pe piață, EB-L25000U, două soluții laser, de asemenea, foarte luminoase, de 12000, respectiv 15000 de lumeni: EB-L1505U, respectiv EB-L1755U, dar și modelul interactiv EB-710UI, precum și două modele portabile și ultraportabile EB-U04, respectiv EB-1795F. Pe lângă acestea, va mai fi expus proiectorul cu sursă de lumină laser pentru semnalistică EB-700U.

  Toate modelele de videoproiectoare Epson integrează tehnologia proprietară Epson 3LCD care asigură culori intense, realiste, același nivel de luminozitate pe alb cât și pe culoare, fără efect rainbow. Modelele EB-L25000U, EB-L1505U și EB-L1755U au rezoluții WUXGA cu amplificare 4K pentru imagini clare, bine definite.

  Având luminozitatea ridicată, realizează proiecții foarte bune chiar și pe timp de zi, pe suprafețe extinse. EB-L25000U, în pofida caracteristicilor puternice, este mai mic şi mai uşor decât proiectoarele concurente, facilitând transportul și instalarea. Toate cele trei modele pot fi instalate în orice poziție și vin cu o garanție a sursei de lumină de 20.000 de ore de funcționare. În plus, asigură calibrare automată, nu necesită mentenață și suportă modul multi-proiecție.

  EB-710UI este o soluție laser, interactivă de afişare, fără întreţinere, ultra short-throw și care asigură proiecții scalabile de până la 100 de inci. Are o luminozitate de 4000 de lumeni și rezoluție Full HD WUXGA. Vine cu două creioane interactive, dar are şi mod touch și permite partajarea din două surse pe același ecran.

  Pentru utilizatorii din industria publicitară, dar și din domeniul artistic, proiectorul cu sursă de lumină laser EB-700U asigură o imagine luminoasă, scalabilă, de până la 130 inci şi asigură cel puţin 20.000 de ore de funcționare.

  Nu în ultimul rând, Epson prezintă, în premieră, în România, videoproiectorul Epson EH-LS100, un produs revoluționar și o alternativă mult mai accesibilăă la televizoarele cu ecrane comparabile ca diagonală. Indiferent de dimensiunea locuinței, utilizatorii pot crea proiecții la în culori naturale, Full HD, chiar și în lumina diurnă.

  În plus, are o durata de viață a lămpii de 20.000 de ore, echivalentul a 10 ani de divertisment. Epson EH-LS100 asigură imagini de cea mai bună calitate datorită tehnologiei 3LCD, același nivel de luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni și un raport de contrast de 2.500.000:1.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.