Invită prietenii în aplicația My Vodafone și câștigi zilnic premii

NoobZ
- 2.03.2018, 0:13 în Aplicaţii
6

SHARES

Campania „Vodafone te sărbătorește” continuă până pe 31 martie 2018 și vine cu noi șanse. Dacă îți inviți prietenii să utilizeze aplicația prin intermediul secțiunii dedicate existente în My Vodafone, poți câștiga mai multe premii zilnice. Pentru fiecare invitație acceptată, utilizatorii vor primi în mod automat o rundă suplimentară de câștig.

Campania „Vodafone te sărbătorește” este concepută pentru a sărbători alături de clienți certificările recente obținute de Supernet 4.5G prin oferirea de premii în fiecare zi.

Campania a fost lansată pe 15 februarie și, de atunci utilizatorii au fost răsplătiți cu premii variate, de la city break-uri în Europa, console de jocuri, telefoane și tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale și accesorii valabile în magazinul online, boxe portabile, cursuri online de conducere defensivă și șanse suplimentare pentru tragerea la sorți pentru premiul cel mare.

Toți utilizatorii aplicației My Vodafone, clienți persoane fizice care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile, pot participa la campania „Cea mai bună rețea te sărbătorește”.

Utilizatorii altor rețele mobile se pot înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu dacă își portează numărul de telefon în Supernet 4.5G. Câștigătorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorți pe data de 12 aprilie 2018 și anunțat pe www.vodafone.ro și pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Inițiativa este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul mesajului „Cea mai bună rețea te sărbătorește” și este derulată în TV, outdoor și digital.

Campania este concepută pentru a sărbători alături de clienți certificările obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!