More

  Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea senzor de amprentă în display

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Galaxy Note 9 ar putea prezenta senzor de amprentă încorporat în display, potrivit publicației The Korea Herald, care ar fi obținut informația din interiorul Samsung. Sursa, care a preferat să își păstreze anonimatul, spune că departamentul de display-uri de la Samsung ”a pregătit trei sau patru soluții” de implementare a senzorului de amprentă sub display-ul principal.

  Un senzor de amprentă implementat în display-ul Note 9 ar putea atrage după el costuri semnificative ce ar putea fi adăugate la prețul final al dispozitivului, ca de altfel și diferite modificări la nivel de hardware. Totuși, Samsung Electronics, deși nu are decât câteva soluții, ”se gândește serios” să adopte una dintre ele.

  Sursa a mai menționat că decizia cu privire la modalitatea de implementare a senzorului de amprentă în display-ul Note 9 ar trebuie să fie luată luna aceasta.

  Samsung Galaxy Note 9 ar fi astfel primul smartphone lansat la nivel global cu senzor de amprentă implementat în display. În plus, acesta va fi unul dintre elementele prin care Samsung va diferenția seria Note de dispozitivele nou lansate Galaxy S9 și S9 Plus.

  Pentru că, pentru moment niciun reprezentant oficial al companiei nu a confirmat zvonul, va trebui să îl tratăm cu scepticism și să așteptăm să vedem ce se va mai întâmpla pe măsură ce ne apropiem de lansarea phablet-ului Galaxy Note 9. Deocamdată, raportul The Korea Herald contrazice raporturile anterioare, care arătau că Samsung va renunța să implementeze un senzor de amprentă în ecran, pe fondul provocărilor în ceea ce privește reactivitatea și accesoriile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.