More

  Vodafone România lansează serviciul gratuit Ofertă în avans pentru PrePay

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România lansează serviciul gratuit Ofertă în avans, prin care utilizatorii de cartele preplătite au posibilitatea să rămână conectați în rețea și să beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar dacă nu au credit suficient pe cont.

  Vodafone România integrează astfel în oferta pentru cartele o opțiune disponibilă, prin tradiție, doar pentru abonații serviciilor mobile.

  Prin noul serviciu, atunci când creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reînnoită automat, aceștia primind astfel un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare. Tot ce trebuie să facă este să reîncarce în următoarele șapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă.

  Noul serviciu este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și cei noi care au avut cel puțin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimițând textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care clienții îl primesc pentru inițierea serviciului.

  Prin noua ofertă lansată în campania de Paște, clienții Cartelei Vodafone pot, de asemenea, să beneficieze de un bonus de 80.000 MB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care îl primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50.000 MB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30.000 MB sunt oferiți în cadrul campaniei „Net Folosești, Net Primești” și se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Detaliile complete ale ofertei sunt disponibile pe pagina Vodafone România, la www.vodafone.ro/ofertainavans.

  Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului „Rămâi conectat chiar și când nu reîncarci”, derulată pe TV, radio, outdoor, în cinema și în mediul digital.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.