More

  Allview Mobile explică modul de funcționare al Deep Face ID de pe X5 Soul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview X5 Soul, smartphone-ul flagship pe care Allview Mobile se pregătește să îl lanseze, va beneficia de deblocare prin recunoastere facilială, noua tehnologie neurală având denumirea de Deep Face ID. Cum funcționează funcția și ce trebuie să știi despre ea:

  Dacă subiectul v-a trezit interes, mai jos aflați informații despre tehnica avansata prin care se va contura harta 3D detaliată a feței utilizatorului. Haideți să vedem din ce este format ansamblul tehnic:

  Senzor de proximitate – detectează prezența utilizatorului fără niciun contact fizic. Acesta are două părți componente: emițător și receptor. Emițătorul transmite în semnal IR, care este reflectat de către fața utilizatorului și se întoarce în receptorul IR. Astfel, stabilește prezența și distanța feței utilizatorului față de telefon.

  Proiectorul IR – reprezintă sursa de flux IR. Aceasta se reflectă la contactul cu fața utilizatorului și se întoarce în camera IR sub forma unei imagini IR.

  Camera IR – preia imaginea de la proiectorul IR și creează harta 3D a peisajului facial.

  Harta 3D preluată de la camera IR a Allview X5 Soul este transmisă către algoritmii neurali ca o imagine de verificare care este comparată cu harta 3D înregistrată inițial, numită imagine de înscriere. Procesorul neural verifică dacă cele două hărți 3D se potrivesc, în acest caz smartphone-ul X5 Soul va autentifica identitatea utlizatorului și se va debloca.

  Vă ținem la curent cu noutățile cu privire la noul smartphone flagship Allview X5 Soul, iar dacă aveți întrebări, ne puteți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.