More

  YouTube lansează TrueView for reach, un nou serviciu de reclame

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Brandurile pot cumpăra de acum reclamele TrueView for reach pe YouTube și le pot optimiza pentru a ajunge la un număr cât mai mare de utilizatori, potrivit unui anunț făcut de managerii de produs pentru reclame video de la YouTube, Ali Miller și Khuskbu Rathi pe blogul companiei.

  Reclamele TrueView for reach combină cumpărarea formatelor in-stream existente cu ”simplitatea CPM [cost per 1000 de impresii]”. Asta înseamnă că, brandurile pot crea reclame scurte de până la 60 de secunde (sau până la 30 de secunde), pe care utilizatorii le pot sări după 5 secunde, și care vor rula înainte și în timpul videoclipurilor.

  ”Pentru a te ajuta să ajungi la o audiență mai mare pe YouTube într-o manieră mai flexibilă, introducem o nouă modalitate să cumperi TrueView, numită TrueView for reach. TrueView for reach combină formatul nostru cunoscut in-stream, construit pe baza alegerilor utilizatorilor, cu simplitatea cumpărării CPM. Optimizat pentru un reach eficient, acest format te poate ajuta să fii mai cunoscut pentru mai multe tipuri de consumatori – iar asta se realizează prin mediul nostru de 95% vizualizare și 95% audio.”, se arată în anunțul oficial.

  Google a refuzat să comenteze legat de noul produs de publicitate și s-a rezumat la informațiile oferite prin postarea pe blog. De asemenea, nu a menționat nimic legat de prețuri, cum de altfel nu a dezvăluit niciodată cât de des sar utilizatorii peste 5 secunde din reclame.

  Această nouă modalitate de cumpărare, cu scop de a atinge cea mai mare audiență posibilă, ar putea fi văzută ca o modalitate inteligentă de a atrage surse de venit. Industria digitală a încercat de-a lungul timpului să le demonstreze agențiilor de publicitate că până și cele mai scurte perioade de vizionare a reclamelor pot avea impact la nivel de popularitate a brandului și vânzări.

  Televiziunea rămâne în continuare prima opțiune pentru brandurile mari când vine vorba de promovare. Totuși, YouTube, Facebook, Twitter și alții încearcă să vină cu o alternativă pentru cei care fug de TV.

  Foto: iStock

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.