More

  ENGIE ONE oferă electricitate, gaz și servicii tehnice într-o factură cu valoare fixă lunar

  ENGIE România lansează ENGIE ONE, un produs integrat, care îți oferă electricitate, gaz și servicii tehnice într-un singur contract, cu o singură factură cu valoare fixă lunar.

  Produsul unic de energie ENGIE One devine vedeta unei campanii de comunicare al cărei concept creativ este semnat de McCANN PR. Acesta a fost dezvoltat plecând de la ideea ca produsul ENGIE One prezintă beneficii clare și evidente care vorbesc de la sine, inducând ideea de simplitate (pachet integrat de electricitate, gaz si servicii tehnice, un singur contract, o factură, contractabil ușor), dar și de stabilitate (valoare fixă lunară) si competitivitate.

  ENGIE One are o singură regularizare financiară pe an.

  Conceptul de campanie este declinat în trei execuții de spot-uri a câte 35 de secunde, fiecare dintre ele având o construcție similară:  expunerea beneficiilor, urmată de câteva adagio-uri amuzante și absurde care demonstrează că produsul răspunde tuturor așteptărilor pe care consumatorii le pot avea. Campania de comunicare a produsului ENGIE One, dezvoltată de McCANN PR se derulează în mediile TV, online și outdoor.

  Un produs unic pe piață aduce mereu o oportunitate unică de comunicare. Asta s-a întâmplat și cu produsul de energie ENGIE One – primul produs care oferă și electricitate și gaz și servicii tehnice (verificări și revizii pentru siguranța și confortul casei), totul într-un singur contract pe o singură factură, super-ușor de luat online în 3 pași simpli.

  E o listă de beneficii care nu are nevoie de completări – iar acest insight al produsului s-a transformat ușor într-un concept de comunicare disruptiv și amuzant, bazat exclusiv pe beneficiile produsului.” a declarat Mihai Marinescu, Director Customer Solutions la ENGIE.

  SPOT-uri ENGIE ONE: Parașutiști, Panda și Drone

  UPDATE: Video-urile au fost șterse de către deținătorul contului YouTube.

  „În creație, de multe ori căutăm povești în afara beneficiilor produselor pentru că ele nu sunt chiar noi sau impresionante. În cazul ENGIE One vorbim de un produs unic, în premieră pe piață, și asta merită să se audă – chiar și de două ori. Chiar și din gura lui Damian, ursul panda star într-unul dintre spoturi.

  De fapt, lista de beneficii a fost atât de convingătoare încât ce ne-am dorit a fost s-o spunem cât mai simplu și mai răspicat – s-o scriem pe cer cu dronele sau o echipa de parasutişti dacă e nevoie, spune Traian Aron, Art Director McCann PR.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here