More

  TP-Link asigură GRATUIT rețeaua wireless și prin cablu la East European Comic Con 2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link vine la East European Comic Con pentru al cincilea an consecutiv, în calitate de partener tehnic. Compania furnizează pentru această ediție o rețea pregătită pentru a fi accesată de peste 1.000 de PC-uri și console, număr dublu față de evaluările inițiale.

  Conform estimărilor TP-Link, rețeaua wireless va fi accesată de până la 11.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri), cu 10% mai mult în comparație cu anul trecut.

  În construcția infrastructurii de rețea, ce va folosi la conectarea gamerilor și partenerilor, au fost folosite 30 de switch-uri cu management, Layer 2 și Layer 3 cu 28 sau 52 de porturi, cu conexiuni 10G cum este T3700G-52TQ, 10 acces pointuri și 10 routere TP-Link din gama SMB.

  TP-Link pune la dispoziție GRATUIT o rețea wireless ce va putea fi accesată de oriunde din spațiul expozițional, de către toți vizitatorii și partenerii. Pentru realizarea acesteia au fost folosite echipamente de tip EAP, modelele EAP330 și EAP320.

  Valoarea totală a echipamentelor utilizate în construcția rețelelor wireless și prin cablu la această ediție a East European Comic Con se ridică 90.000 lei.

  Pe parcursul celor trei zile de East European Comic Con, TP-Link organizează trei turnee: Fifa 2018, HearthStone și League of Legends, iar gazda evenimentului va fi Lucian IceManLucky Dinescu.

  East European Comic Con se desfășoară în perioada 18 – 20 mai in Pavilionul B1 al Romexpo. Programul competițiilor și evenimentelor este disponibil pe site-ul oficial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.