More

  HP lansează noua gamă de dispozitive de gaming OMEN

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP prezintă noua gamă OMEN, formată dintr-un laptop OMEN 15, mult mai mic și mai puternic, o funcționalitate extinsă a software-ului OMEN Command Center cu OMEN Game Stream și o gamă profesională nouă de accesorii de gaming (care include primul set de căști de gaming din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei).

  PC-uri HP pentru gaming reprezintă categoria cu cea mai rapidă creștere în lume și a devenit o afacere de miliarde de dolari pentru producător. Încă din 2016, când a fost lansată, gama OMEN a devenit un brand global de echipamente de gaming, cunoscut performanțele de top oferite, software-ul inteligent, ecranele uimitoare și o gamă largă de accesorii gata pregătite pentru joc la cele mai înalte niveluri din eSports.

  „Designul și ingineria noastră de neegalat se regăsesc în livrarea unor componente hardware şi software şi echipamente de care gamerii au nevoie pentru a performa la adevărata lor valoare”, a declarat Anne-Sophie Hadberg, șeful Diviziei Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc.

  „Fie că vorbim despre cel mai puternic laptop OMEN de 15 inch, despre noua tastatură pro-level Sequencer, mouse-ul Reactor sau căştile Mindframe (primele căști din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei), OMEN stabilește în mod constant noi standarde pentru tehnologia care oferă gamerilor un avantaj în competiţia de gaming.”

  Laptopul OMEN 15: Mai rapid, mai mic şi mai puternic 

  Cea mai recentă versiune a laptopului OMEN 15 este o unitate mai eleganță, ce oferă gamerilor o portabilitate sporită, îmbunătățind în același timp componentele hardware și caracteristicile pe care aceştia şi le doresc.

  Proiectat pentru performanță în jocuri şi pentru experiențe cât mai realiste, permițând totodată şi o extindere a performanțelor, acest laptop atinge toate cerințele pe care jucătorii le caută într-un dispozitiv, oferind experiențe de vârf, atât în deplasare cât şi acasă.

  Cele mai importante caracteristici ale OMEN 15 includ:

  Putere de neegalat: Experienţa unui ecran de top, cu placa video VR-ready NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 with MAX-Q Design. Procesor Intel® Core™ i+ de generaţia a 8-a, procesoare quad sau six-core de seria H , şi memorie RAM de până la 32Gb DDR4-2666 vor asigura funcționarea facilă a acestui ultim dispozitiv din gamă.

  Laptopul include mai multe variante şi opțiuni de stocare, inclusiv SSD, HDD, SSD + HDD, sau chiar memorie HDD + Intel® Optane™, destinată accelerării procesului de stocare.

  Răceşte lucrurile cu uşurinţă: Proiectat inteligent pentru a face față căldurii generate de gaming, dispozitivul are ventilatoare mai mari, un motor tri-fazic, şi rulmenți a căror dinamică creează mai puțină fricțiune şi un mai bun control al vitezei ventilatoarelor, în toate configurațiile.

  Ventilatoarele de pe față şi spatele laptopului absorb aerul rece din exteriorul dispozitivului, în timp ce două ventilatoare laterale mari elimină aerul cald prin colțurile din spate. Anumite configuraţii includ şi suprafețe de ventilație suplimentare destinate îmbunătățirii circulației aerului prin dispozitiv.

  Experiența de imersiune completă: Imagini incredibile sunt afișate cu rapiditate pe displayul cu diagonala de 15.6-inch, incluzând opțiuni precum 144hz 1080p, 60Hz 4k, sau 60Hz 1080p şi tehnologie NVIDIA G-SYNC™ în anumite configuraţii.

  Sunet puternic şi clar prin difuzoarele stereo alimentate de o tehnologie audio de la Bang & Olufsen şi un amplificator audio discret poziționat. Pentru cei ce vor opta pentru căști, aceștia se vor bucura de tehnologia DTS Headphone:X® pentru sunet surround ce valorifică sursa provenienței acestui sunet.

  Expansiune şi flexibilitate: Adăugarea unor elemente suplimentare prin procedura de tip do-it-yourself este acum facilitată de prezența unor șuruburi cu cap-Philips la baza laptopului, împreună cu un panou unic de acces, atât pentru stocare cât şi pentru memoria RAM.

  Laptopul include o varietate largă de porturi amplasate pe partea din spate, pentru a permite libertatea de mișcare a operatorului, în special în cazul utilizării unui mouse cu fir.

  OMEN Game Stream. OMEN Power Now Streaming.

  HP continuă să adauge funcționalități suplimentare softului OMEN Command Center cu fiecare nouă lansare de produs. Ultima iterație de acest gen, preinstalată în noul laptop OMEN de 15 inch, permite sistemului să transmită conţinut gameplay şi către alte dispozitive Windows 10.

  Căștile OMEN HP Mindframe: Menţine temperatura optimă pe timpul competiției

  O sursă cunoscută de disconfort pentru jucător este căldura căștilor în timpul perioadelor de joc prelungite. Aproape jumătate din jucătorii de pe PC (46%) menţionează confortul11 ca fiind cea mai importantă caracteristică atunci când cumpără căști.

  Noile căşti Mindframe de la OMEN rezolvă această problemă, HP livrând astfel primele căşti din lume cu tehnologie activă de răcire a cupei. Aceste căști revoluționare, ce vor fi disponibile în cursul acestui an, beneficiază de un sistem audio de ultimă oră şi sunt proiectate pentru a asigura un confort complet.

  Cele mai importante caracteristici ale căștilor OMEN HP includ:

  Menținerea unei temperaturi optime: Controlată de către softul OMEN Command Center, această soluție patentată de răcire este proiectată având la bază un dispozitiv termoelectric amplasat în cupă ce redirecționează căldura provenind din zona acustică înspre exterior, astfel încât gamerii să se poată concentra în momentele de tensiune maximă.

  Un aspect luxos: Având confortul ca reper de bază, căștile beneficiază de o bandă autoreglabilă, cu o greutate redusă ce creează chiar o senzație de lipsă a acesteia. Pernuțele din imitaţie de piele oferă o relaxare precum cea a pernelor de dormit.

  Imersiune tactică: Cu ajutorul tehnologiei DTS Headphone:X®10 şi a sistemului audio 7.1, căștile creează o senzație cât mai aproape de realitate de poziționare în spațiu, astfel încât să poată fi urmărit fiecare pas al inamicului.

  Comandă, Cucereşte, Customizează: Oferă comunicații clare, având un microfon unidirecțional cu tehnologie de anulare a zgomotului, microfon ce se închide atunci când este ridicat în poziție vertical şi se redeschide automat odată cu revenirea acestuia în poziție orizontală (de lucru).

  De asemenea, nivelul volumului se reglează ușor, cu ajutorul unui buton amplasat pe cupă. Alege orice culoare cu ajutorul luminozității şi a efectelor RBG ce pot fi editate şi controlate de către softul OMEN Command Center.

  Suport multi-platformă: Când nu sunt folosite pentru gaming, aceste căști pot fi conectate la alte dispozitive mobile, cu ajutorul porturilor USB 2.0 Type-A.

  Tastatura OMEN HP Sequencer: Viteză pe care o poți resimți

  Manevrabilitate  la viteza luminii care oferă jucătorilor un avantaj competitiv cu ajutorul comutatoarelor optic-mecanice.

  Construită dintr-un material durabil, un cadru ușor din aluminiu eloxat și un port USB în colțul din stânga-spate pentru o mai bună accesibilitate, OMEN Sequencer oferă timpi superiori de răspuns, precum şi customizare şi durabilitate de nivel avansat.

  Cele mai importante caracteristici ale tastaturii OMEN HP Sequencer includ:

  Timpi Superiori de Răspuns: Revelație în tehnologia optic-mecanică, Blue switch oferă un timp de răspuns de 0,2 ms, de aproximativ 10 ori mai rapid decât comutatoarele mecanice tradiționale, această tehnologie pune la dispoziția gamerilor cele mai bune performanțe din ambele moduri de lucru, simțul tactil al unui întrerupător mecanic și viteza de recunoaștere a unei taste optice.

  Adaptări rapide: O tastă pentru volum de culoare roșu-metalic, impresionantă din punct de vedere vizual, şi taste media ce permit schimbări rapide ale opțiunilor de sunet.

  Culori Definitorii: Găsește o culoare pentru fiecare temă, cu tastele iluminate individual cu tehnologie RGB led, capabile să redea 16,8 milioane de opțiuni de culoare, fiecare cu efecte unice, customizabile cu ajutorul OMEN Command Center .

  Mouse-ul OMEN HP Reactor: Precizie ridicată proiectată pentru competiție

  OMEN Reactor a fost proiectat cu meticulozitate pentru a oferi gamerilor un avantaj decisiv faţă de competiție, adăugând o serie de noi caracteristici, inclusiv un cablu robust din aluminiu, care ajută la menținerea atenției şi a unei poziții confortabile a degetelor.

  Cele mai importante caracteristici ale mouse-ului OMEN Reactor includ:

  Capacitate de răspuns de clasă mondială: Lag-ul click-urilor este de domeniul trecutului mulțumită unei tehnologii opto-mecanice de ultimă oră pe baza unui fascicul luminos care permite un timp de răspuns de 2 ms între butoanele stânga și dreapta, pentru viteze de 3 ori mai rapide decât ale unui comutator tradițional mecanic.

  Rapid şi Precis: echipat cu cel mai avansat senzor optic de 16.000 DPI de la eSports, gamerii vor avea un avantaj decisiv acolo unde viteza şi precizia contează cel mai mult.

  Confort Personalizabil: o formă ergonomică atentă, perfecționată pentru jocurile eSports, încorporează mânere de cauciuc pe ambele părți, la care se adaugă o suprafață de odihnă a palmei, reglabilă pe înălțime cu ajutorul unei bobine metalice ce poate genera o varietate de poziții de repaus pentru un confort sporit pe timpul jocului.

  Păstrați-l colorat: Creați o imagine proprie prin intermediul iluminării personalizate și al efectelor pentru două LED-uri RGB programabile, prin intermediul softului OMEN Command Center .

  Rucsacul OMEN X HP Transceptor: Rucsacul suprem pentru Gameri

  Acest rucsac multifuncțional a fost conceput pentru ca jocul in deplasare  sa fie ușor, confortabil și cu stil, asigurând în același timp că totul rămâne confortabil la exterior și sigur la interior. Rucsacul OMEN X HP Transpresor este construit pentru cei mai exigenți gameri, care doresc să-şi aibă alături universul de gaming oriunde, oricând.

  Cele mai importante caracteristici ale rucsacului OMEN X HP Transceptor includ:

  Blindat pentru Protecţie Superioară: rucsacul a fost proiectat pentru diverse accidente, fiind fabricat dintr-un material rezistent la apă, scut întărit în partea inferioară, buzunar de tip RFID-blocking şi compartiment TSA pentru monitoare de până la 17”, cu un mâner comod adaptat transportării prin aeroport.

  Gata într-o clipă: rucsacul dispune de o etichetare facilă a compartimentelor ce au marcate locațiile unde accesoriile pot fi amplasate, precum şi o cataramă Fidlock şi un roll top pentru a ajuta la reglarea volumului echipamentului.

  Facil de transportat: rucsacul poate fi purtat confortabil cu curele de umăr căptușite, căptușeală cu pernă de aer și curea de piept reglabilă.

  Mouse-ul OMEN HP 400: Standardul din industrie la preț acceptabil

  Pentru gamerii ce au nevoie de ceva pentru a-şi face pur şi simplu treabala un preţ acceptabil, mouse-ul OMEN HP 400 cu întrerupătoare mecanice OMRON are tot ce este nevoie pentru a intra în joc, inclusiv un mod opțional “sniper” care, prin apăsarea butonului forward face ca DPI-ul să scadă la 400 pentru mai multă precizie pe timpul ochirii țintei.

  MousePad-ul OMEN HP 200 şi Hard MousePad-ul 200: Două alegeri de top

  Nicio pregătire pentru o sesiune consistentă de gaming nu ar fi completă fără un mousepad care să asigure nivelul ideal de fricțiune.

  Cu mousepad-urile OMEN HP 200, atât o opțiune hard cât şi una soft sunt oferite gamerilor pentru a-i ajuta atât pe cei care caută să obțină mișcări rapide dar şi celor care prefer un pic de rezistență, în avantajul preciziei.

  Preţuri şi disponibilitate noua gamă HP OMEN

  Laptopul OMEN 15 urmează să fie disponibil în EMEA în iunie la un preţ începând de la 999 euro.
  Căştile OMEN HP Mindframe urmează să fie disponibile în EMEA în octombrie la pre preţul de 199 euro.
  Tastatura OMEN HP Sequencer urmează să fie disponibilă în EMEA în iulie la preţul de 179.99 euro.
  Mouse-ul OMEN HP Reactor urmează să fie disponibil în EMEA în iulie la preţul de  79.99 euro.
  Rucsacul OMEN X HP Transceptor urmează să fie disponibil în EMEA în iunie la un preţul de 219.99 euro.
  Mouse-ul OMEN HP 400 este disponibil în EMEA la un preţul de 39.99 euro.
  MousePad-ul OMEN HP 200 este disponibil în EMEA la preţul de 19.99 euro.
  Hard MousePad-ul 200 este disponibil în EMEA la preţul de 24.99 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.