More

  ING lansează linia de credit instant ING SRLeu

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ING lansează linia de credit ING SRLeu prin care clienții ING care au companii micro și mici beneficiază de credite instant, cu o singură vizită în sediul băncii. Dacă până acum, pentru contractarea unei linii de credit clienții erau nevoiți să aștepte până la 10 zile, fără să știe din primul moment dacă cererea va fi aprobată sau nu, prin SRLeu totul se rezolvă în termen de câteva zeci de minute.

  ING SRLeu este disponibil instant companiilor cu cifra de afacere între 100.000 lei și 9.000.000 lei, care sunt înregistrate ca SRL în România, fie că sunt sau nu clienți ING.

  Noul algoritm de verificare folosit de ING SRLeu va deveni standardul de evaluare a cererilor de credit de orice tip, venite din partea companiilor micro și mici. Prin acesta, vor fi reduse atât timpul de răspuns, cât și transferul banilor în contul clienților, după cum declară Maria Cenusă, Tribe Lead Micro-companii.

  Cum obții credit instant cu ING SRLeu

  Produsul este disponibil instant datorită verificărilor automatizate cu bazele de date ale ANAF, Centralei Riscului de Credit, Centralei Incidentelor de Plăți (pentru companii) și Biroului de Credite (pentru asociați, administratori și Persoana Autorizată Unica), dar și alte verificări realizate instant în orice Office ING.

  ING a avut și continuă să aibă o politică de creditare sănătoasă și responsabilă față de clienții ei, ceea ce a dus la o rată a creditelor neperformante mult sub media pieței raportată la finalul anului 2017.

  Clienții care accesează noul produs ING beneficiază de aceleași condiții ca în cazul creditelor solicitate până acum: costuri similare, valoare maximă împrumutată (între 35.000 lei si 350.000 lei), fără documente suplimentare.

  Cui se adresează ING SRLeu

  Produsul este dedicat microîntreprinderilor și companiilor mici înregistrate ca SRL-uri în România, cu o cifra de afaceri între 100.000 lei și 9.000.000 lei.

  Proprietarul sau acționarii companiei care au peste 25% participație în companie pot veni în office cu buletinul, iar dacă sunt clienți noi, cu documentația necesară pentru a deschide un cont curent la bancă, instant.

  Garanțiile sunt ipotecă mobiliară asupra conturilor de la ING, plus garanția personală (fideiusiune) a tuturor acționarilor cu cel puțin 25% din acțiuni.

  Strategia ING este de a oferi o experiență mai bună, diferențiatoare clienților săi. Iar acest lucru înseamnă să îi ascultăm mai bine, să vedem de ce au nevoie astăzi și să anticipăm de ce vor avea nevoie mâine.

  Și ce am remarcat, pentru segmentul de IMM-uri, este că oamenii au nevoie de timp pentru a echilibra raportul dintre viața personală și profesională. Au nevoie să rămână în controlul afacerii lor, oriunde sunt, oricând. Trăim într-un ecosistem care ne împinge să căutăm mobilitate și produse online și instant, în care căutăm produse personalizate și comunicare directă.

  Exact acest lucru ne dorim să oferim și noi clienților prin ING SRLeu și prin gama completă de produse instant pe care o avem acum disponibilă pentru ei”, declară Bogdan Boteanu, director general adjunct ING Bank România și Head of Mid-Corporate Banking.

  Toate produsele instant pentru microîntreprinderi și companii mici

  O dată cu lansarea acestei linii de credit, ING Bank România oferă gama completă de produse instant, dedicată companiilor mici: deschiderea de cont la linia de credit– ING SRLeu.

  La finalul anului trecut, ING România a intrat pentru prima, cardul de debit, cardul de credit – ING Business Credit Card și acum, dată pe piaţa cardurilor de credit cu un produs pentru microîntreprinderi, ING Business Credit Card, ce poate fi emis pe loc pentru clienţii băncii în orice ING Office.

  Limita cardului de credit este de până la 35.000 lei fără a mai fi nevoie de documente suplimentare sau alte garanţii, bazându-se pe istoria pe care clientul o are deja cu banca.

  La începutul acestui an, ING a lansat ING Business, platforma pentru antreprenori,  dedicată clienţilor Mid Corporate Banking, respectiv companii cu cifră de afaceri între 2 milioane şi 500 de milioane de lei.

  Prin intermediul ING Business, companiile vor avea acces non-stop la toate produsele şi serviciile bancare, platforma putând fi accesată de pe desktop, laptop, tabletă, smartphone şi, în premieră în România, prin smartwatch.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.