More

  Succesul a cam trecut pe lângă Samsung Galaxy S9 – ce estimări de vânzări avem

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu am dat niciun pronostic în ceea ce privește vânzările Samsung Galaxy S9 în T2 din 21018, dar dată find lipsa de noutăți în cazul terminalului la nivel de inovație și design, era mai mult decât sigur că vom asista fie la o scădere de la an la an sau măcar la o stagnare.

  În schimb, au existat analiști care au oferit estimări optimiste, care par să fie sub estimările pentru venituri obținute în trimestrul 2 al acestui an de Samsung Electronics.

  Gigantul sud-coreean a publicat în data de 6 iulie o serie de informații pe site-ul de știri al companiei, în care menționa că profitul operțional ar fi de 13.2 miliarde de dolari în T2 din 2018, în creștere cu 5.19% față de aceeași perioada  a anului trecut.

  În schimb, veniturile ar fi mai mici cu 4.92% față de aceeași perioadă din 2017, ajungând la 52 miliarde de dolari. Veniturile din dispozitive mobile au fost sub așteptări din cauza competiției acerbe ce vine din China la nivel de inovație, cât și a pieței supra-saturate.

  Mai exact, Divizia Mobile Samsung a generat 2.06 miliarde de dolari în trimestrul 2, față de 3.64 miliarde de dolari în 2017.

  Vânzările Samsung Galaxy S9 au fost sub așteptări, cu doar 8 milioane de unități vândute până la acest moment și cu estimări de până la 28 de milioane de unități vândute până la finalul anului 2018.

  Divizia de procesoare și cea de panouri OLED de la Samsung se mențin în continuare pe poziții.

  Pentru moment, Samsung nu a transmis cifrele oficiale, ci vorbim doar de o serie de estimări, motiv pentru care vom discuta despre lucruri concrete cel mai probabil în perioada imediat următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.